sursa foto:  Inquam Photos/Sabin Cîrstoveanu

Amalia Năstase, replică dură pentru Clotilde Armand: E dezastru în parcuri de mizerie, sunt căpușe, nu se poate merge de țânțari, bălăriile de un metru, șobolani și ați găsit o mașină pe Kiseleff

Clotilde Armand, primarul USR-PLUS al Sectorului 1, a făcut public faptul că a amendat un șofer cu mașina parcată într-o baltă, pe trotuarul din Șoseaua Kiseleff. Totodată, Armand a făcut apel la cetățeni ca pe viitor să sună chiar ei la Poliția Locală, când văd asemenea cazuri.

În replică, Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, a criticat-o vehement pe Clotilde.

Amalia Năstase i-a reproșat primarului Sectorului 1 că e mizerie în parcuri, sunt căpușe peste tot, nu se poate merge de țânțari în parc, bălăriile sunt de un metru, iar șobolanii colcăie prin Herăstrău.

Cu toate acestea, Armand l-a amendat pe unul care a parcat neregulamentar. „Ne bucurăm toți”, a ironizat-o Amalia Năstase pe Clotilde Armand.

E dezastru in parcuri de mizerie, gunoaie peste capacitatea tomberoanelor, sunt capuse si in copaci, nu se poate merge de tantari in parc, sunt balariile de un metru in Herastrau, sobolani.

Si ati gasit o masina pe Kiseleff. E super tare ca l-ati amendat pe ala. Ne bucuram toti. Cand rezolvati ce am scris eu mai sus?”, a fost mesajul Amaliei Năstase pentru Clotilde Armand.

Vezi și Foto. Doar în România se poate așa ceva! Bătaie de joc pe bani publici!

Postarea făcută de Armand:

Domnul/doamna șofer a simțit de cuviință să-și parcheze mașina pe trotuarul din șoseaua Kiseleff. Toți pietonii și bicicliștii trebuie să facă slalom pentru nesimțirea asta. Și nu e singurul caz. La asemenea nesimțire se răspunde cu amendă. Fără alte discuții. Și fac un apel către voi să sesizați poliția locală în situațiile asemănătoare. Trebuie să ne luăm orașul înapoi. Orașul este al oamenilor, nu al mașinilor”.

Ar putea fi o imagine cu maşină şi drum

Vezi și

Foto. Doar în România se poate așa ceva! Bătaie de joc pe bani publici!

Atac la Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR: ‘Cîțu și Turcan deschid nunta. Valsul diminuărilor salariale’

EXCLUSIV Situație halucinantă în mandatul lui Lucian Bode la MAI! După ce șeful Internelor a anulat concursul, Poliția Capitalei stă de 4 luni fără director general!

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare