sursa foto:  news.ro

Amenzi de până la 5000 de lei- Măsura a fost luată în mai multe orașe din România

Mare atenție, români! Se dau amenzi de până la 5.000 de lei. Măsura a fost luată deja în mai multe zone din țară! 

Cei care nu își curăță zăpada pe pe trotuarul din fața casei sau din fața blocului riscă amenzi uriașe!

Consiliile locale din mai multe orașe din România au luat deja această măsură.

Ninsorile din ultimele zile au pus consiliile locale din România la treabă. Majoritatea au luat hotărârea de a amenda persoanele care nu curăță zăpada de pe trotuarul din fața casei sau din fața blocului. De exemplu, în Brăila au fost deja aplicate cele mai multe sancțiuni, iar persoanele vizate sunt cele care aruncau zăpada de pe mașini pe stradă, care fusese deja curățată de utilajele plătite de primărie. De asemenea, pot fi acordate amenzi și persoanelor care nu îndepărtează țurțurii, iar aceastea nu sunt deloc mici.

Câteva imagini furnizate de Poliția Locală din Brăila surprind câtiva bărbați care aruncau pe carosabil zăpada pe care o curățau de pe mașini sau din jurul acestora. Cei în cauză au fost total surprinși de fapul au fost amendați pentru acest lucru. Chiar și în Capitală a fost luată această hotărâre.

„Nu aruncăm în stradă. O punem aici și se topește. Or fi amenzi, sincer nu știu, dar eu nu arunc în stradă.”, a declarat un cetățean, potrivit romaniatv.net

Valoarea amenzilor este diferită de la un oraș la altul, dar, în cele mai multe localități, poate pleca de la un simplu avertisment și poate ajunge până la două mii cinci sute de lei.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare