sursa foto:  digi24

Ana Morodan riscă să piardă sume uriașe după ce a fost prinsă beată și drogată la volan! Cu ce se ocupă contesa digitală și cât încasează

Ana Morodan a fost prinsă beată și drogată la volan. Aceasta a fost  reținută pentru 24 de ore, și pusă de judecători sub control judiciar după ce, în aceeași zi, a comis-o de două ori, a lovit mașini, a refuzat testele biologice și, apoi, a avut tupeul să se urce la volan, băută și drogată.

Prima oară, dimineața, Ana Morodan a lovit două mașini și a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Atunci a și refuzat testarea INML. Spre seară, a fost oprită din nou, când i s-a pus fiola. Polițiștii ar fi putut rămâne impresionați de rezultat: 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La DrugTest, Ana Morodan a mai bifat o ”victorie”: pozitivă. Benzodiazepine! Substanță chimică care, în orice formă de administrare, este interzisă în momentul în care sunt utilizate vehicule. Iar conbinate cu alcool sunt, cum se spunea pe vremuri, ”drogul săracilor”.

FANATIK a aflat că Ana Morodan are patru firme, trei dintre acestea fiind active fiscal, iar una, după ani buni de pierderi, a fost închisă. Iar dacă una dintre companii aduce un oarecare profit, celelalte două stau prost la capitolul acesta.

Oricum, suficienți bani să își plătească amenda penală și eventualele daune. Doar că Ana Morodan trăiește din imagine. Iar imaginea ei este, acum, cam șifonată.

na Morodan deține trei companii active: Morodan Service, Morodan Shop și Epic Journey. Prima dintre ele este și cea care îi asigură ”Contesei digitale” banii necesari pentru a-și permite o mașină, băutura și pastilele. Mai exact, forma are o cifră de afaceri de peste 800 de mii de lei, iar profitul depășește 570 de mii de lei (in jur de 120.000 de euro).

Celelalte două companii sunt însă departe de performanțele financiare necesare pentru a fi, cu adevărat, o contesă. Una dintre ele are o cifră de afaceri de peste 288.000 de lei, dar pierderi de peste 113.000. Cea de-a doua a avut încasări de 61.000 de lei și pierderi de aproape 215.000.

Conform datelor financiare consultate de FANATIK, profitul total al Anei Morodan este, în acest caz, în jur de 242.000 de lei. Adică în jur de 50.000 de euro, ”Contesa digitală” permitându-și să cheltuiască circa 4.000 de euro lunar.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare