sursa foto:  hotnews.ro

Andrei Caramitru îi face praf pe Clotilde Armand și Nicușor Dan și îi laudă pe primarii PSD și PNL: ‘Atât Nicușor cât și Clotilda sunt sau nesimțiți sau incompetenți complet’

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, lansează un atac dur la adresa fondatorului USR, Nicușor Dan, precum și la cea a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Caramitru Jr. spune că traficul din București nu a arătat niciodată mai rău decât acum, când la Primăria Capitalei se află Nicușor Dan, iar la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand.

Andrei Caramitru vorbește, în mod expres, de traseele din Centrul Capitalei.

Caramitru consideră că fie Clotilde Armand și Nicușor Dan sunt „nesimțiți”, fie sunt „incompetenți complet”.

Mai mult, fostul consilier al lui Dan Barna îi laudă pe primarii Ciprian Ciucu (PNL) – edilul Sectorului 6 -, Daniel Băluță (PSD) – edilul Sectorului 4 – și pe Robert Negoiță – edilul Sectorului 3.

Vezi și EXCLUSIV De la Securitatea lui Ceaușescu, la ordinul primarului USR din Sectorul 2! Șeful adjunct al Poliției Locale este fost ofițer de Securitate

Andrei Caramitru: „Le explic că poate se trezesc”

Niciodată traficul nu a fost mai rau in Bucuresti (cel putin pe traseele pe care le fac eu in centru). Niciodată. Ieri – 40 de minute doar de la Piața Dorobanti la Piața Victoriei (faci pe jos in maxim 15), așa doar ca sa îmi încep drumul. E totul complet fucked up . Orașul nu mai e funcțional.

Acuma. O spun sincer si direct. Eu stau in sector 1.

Atât Nicusor cât si Clotilda sunt sau nesimtiti sau incompetenți complet.

Uite le explic ca poate se trezesc. Efectiv JUMĂTATE din bulevardele si străzile cheie sunt blocate de mașini parcate ilegal in 2 rânduri (de ex – tot Dorobanti-ul, străzile care intra in Piața victoriei). E NORMAL ca traficul se sufoca si se blochează complet. Chestie de nivel Gâgă. Sa îmi arătați un oraș oriunde in lume in care oamenii pot parca oriunde si in mijlocul bulevardului cu cost zero si fără reguli. Nici in Africa nu e așa.

Ce dracu faceți sa NU se mai întâmple asta? Cum dracu e posibil in Cluj, Brașov, Sibiu si aicea nu? Ce dracu faceți cu poliția locală, cu angajații primăriei? De ce nu impuneți niște reguli minimale măcar pe bulevarde si in centru ?????????

Ai de capul vostru de eșuați. De MAI nu mai zic nimic ca aia sunt totalmente praf si pulbere

PS: Ciucu de la s6, baluta si negoita va dau mega clasa. La nivelul asta vorbim ca sa fie clar unde sunteți. Nu e treaba politica e chestie de MINIMA implicare si competență. Minimă.”, este mesajul dur al lui Andrei Caramitru.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare