sursa foto:  hotnews

ANRE a trecut la ‘acțiune’! Autoritatea verifică executarea lucrărilor de investiții ale operatorilor de distribuție a energiei electrice

Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a transmis luni printr-un comunicat de presă că având în vedere că Autoritatea este în plin proces de analiză a datelor, informațiilor si documentelor transmise de operatorii de distribuție pentru aprobarea noilor tarife de distribuție a energiei electrice, s-a dispus acțiuni de control inopinate la toți operatorii de distribuție.

 

 

Preşedintele ANRE, Dumitru Chiriţă, a transmis că verificarea și monitorizarea realizării planurilor de investiții în rețelele de distribuție reprezintă un obiectiv major și o precupare constantă a Autorității.

 

Comunicatul ANRE:

Inspectorii ANRE vor verifica executarea lucrărilor de investiții în rețelele de distribuție a energiei electrice prevăzute în programele de investiții și raportate la ANRE, aferente anului 2021, precum și includerea acestora în informațiile sistemului național de coordonate stereografic 1970 din domeniul energiei electrice.

Operatorii de distribuție verificați sunt:

  • E-DISTRIBUȚIE MUNTENIA
  • E-DISTRIBUȚIE BANAT
  • E-DISTRIBUȚIE DOBROGEA
  • DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMÂNIA
  • DELGAZ GRID
  • DISTRIBUTIE ENERGIE OLTENIA

Menționez că verificarea și monitorizarea realizării planurilor de investiții în rețelele de distribuție reprezintă un obiectiv major și o precupare constantă a Autorității.

Dumitru Chiriţă,

Preşedinte al ANRE

20.03.2023

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare