sursa foto:  Facebook

Antena 1, gata să intre în proces cu jurnaliștii, după declarațiile lui Florin Dumitrescu. Dezvăluirile despre Chefi la cuțite nu au rămas fără urmări

Antena 1 a început să le trimită notificări prin avocați jurnaliștilor, după declarațiile făcute de Florin Dumitrescu! La câteva zile după ce fostul jurat de la Chefi la cuțite a vorbit public despre procesul în care este implicat, Intact Media Group vrea să elimine preluările din presă. În caz contrar, se poate ajunge chiar la proces. 

Pe data de 22 februarie, Florin Dumitrescu a vorbit, pe rețelele de socializare, despre procesul în care este implicat cu trustul unde a lucrat 9 ani. Dat fiind faptul că demisia celor 3 chefi i-a adus în sala de judecată, bucătarul a răbufnit și a dat detalii despre întregul scandal. (VEZI AICI DETALII).

Presa a preluat dezvăluirile, în materiale publicate pe diferite site-uri, cum se întâmplă, în mod normal, și cu alte declarații de interes pentru cititori. Se pare că cei din conducerea Antena 1 nu sunt de acord cu acest gest perfect firesc și legal. Motivul? Declarațiile fostului jurat al emisiunii Chefi la cuțite ar fi „tendențioase, false, provocatoare”.

„Să vă abţineţi pe viitor de la preluarea şi difuzarea unor declaraţii tendenţioase, false şi provocatoare la adresa Antena TV sau care au orice fel de legătură cu Antena TV, de genul celor făcute de Florin Dumitrescu în data de 22 februarie”, a transmis Antena 1 pentru Pagina de Media, în notificare.

CITEȘTE ȘI: Milioane de români greșesc în cazul Lidl. Până și Florin Dumitrescu a avut de suferit din cauza erorii

Antena 1 amenință jurnaliștii cu procese, în scandalul Chefi la cuțite

Așa cum am precizat anterior, publicația Pagina de Media a primit o notificare de la avocații Antena 1 prin care se cere ștergerea materialului. În caz contrar, trustul va considera că i se aduce defăimare, mai ales dacă sunt publicate și alte materiale, ajungându-se deja la discuții de prejudiciu,

„În cazul în care nu veţi înţelege să procedaţi într-o manieră onestă, obiectivă şi rezervată cu privire la reflectarea acestor subiecte în publicaţiile dumneavoastră, vă atragem atenţia că o comunicare publică cu caracter defăimător la adresa Antena 1, a emisiunii Chefi la cuţite sau cu referire la orice alte aspect adiacenţe (aşa cum sunt litigiile cu cei trei foşti juraţi) este în mod evidenţ de natură a produce un prejudiciu de imagine semnificativ pentru Antena TV.

O asemenea conduită va pune Antena TV în situaţia de a întreprinde faţă de dumneavoastră toate demersurile legale pentru apărarea dreptului la imagine şi repararea integrală a prejudiciului depus”, extras din notificarea pe care Antena 1 a transmis-o către Pagina de Media.

CITEȘTE ȘI: Florin Dumitrescu, blocat de un restaurant din Elveția. Fostul jurat Chefi la cuțite: „Nu-mi cer scuze, ați fost nesimțiți”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare