sursa foto:  mediafax.ro

Anunț de ultimă oră de la CFR! Sunt vizați cei care călătoresc pe ruta București-Constanța

Un anunț de ultimă oră a fost făcut de către CFR SA! Sunt vizați cei care călătoresc cu trenul pe ruta București-Constanța.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că începând cu ora 14.00 trenurile de călători circulă în condiții normale pe magistrala feroviară București – Constanța, cu tracțiune electrică și cu viteza maximă de 160 km/h, se precizează într-un comunicat de presă.

Potrivit companiei, operatorii de transport feroviar de călători au fost informați în prima parte a acestei zile că, începând cu ora 14:00, pe magistrala București – Constanța se va ridica restricția de atașare a locomotivelor Diesel la garnituri, iar trenurile de călători vor putea circula cu locomotive electrice și cu viteza maximă de 160 km/h. Această măsură de revenire la condițiile normale de trafic a fost luată ca urmare a evoluției pozitive a fenomenelor meteo înregistrate și anunțate pentru localitățile din județul Constanța.

Reamintim faptul că, în cursul serii de duminică, 26 noiembrie, pe tronsonul Constanța – Mangalia a fost permisă circulația Automotoarelor.

În ceea ce privește condițiile de circulație pe raza SRCF Galați, precizăm faptul că se menține doar restricția de circulație pe intervalul de cale ferată Galați – Făurei – Țăndărei, unde viteza trenurilor rămâne limitată la 70 km/h.

CFR SA, prin comandamentele locale, urmărește permanent evoluția fenomenelor meteo și menține legătura cu operatorii de transport feroviar de călători, astfel încât toate măsurile de circulație impuse pe rețeaua feroviară în perioada de valabilitate a avertizărilor meteorologice au drept scop asigurarea continuității traficului și a legăturilor pe întreaga rețea, inclusiv pe raza județelor afectate în continuare de fenomene meteo nefavorabile.

Adresăm scuzele necesare călătorilor, în situația în care trenurile cu care călătoresc ajung cu întârziere la destinație, însă îi asigură că toate măsuri de circulație impuse pe rețeaua feroviară în perioadele de vreme nefavorabilă sunt necesare pentru a menține condițiile optime și de siguranță pe rețeaua feroviară”, a mai informat CFR.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare