sursa foto:  tvrnews.ro

Anunț făcut de Apa Nova! Se vor alimenta zonele din acest municipiu

Compania Apa Nova Ploieşti, care s-a confruntat, sâmbătă, cu o avarie din cauza căreia apa a devenit nepotabilă în centrul şi în zona de nord a oraşului Ploieşti.

Potrivit unui comunciat dat publicităţii sâmbătă seară de repreznetanţii Apa Nova Ploieşti, echipele de intervenţie au identificat avaria din cauza căreia apa a devenit nepotabilă în mare parte din municipiu. Astfel, conform sursei citate, avaria s-a produs pe o conductă pusă în funcţiune în anul 2015, a fost localizată şi tronsonul avariat a fost izolat.

 

“Zonele afectate sunt alimentate cu apă în acest moment prin intermediul altor conducte de distribuţie, iar zona afectată a fost transferată pe o sursă alternativă de alimentare cu apă pentru a elimina problemele de calitate a apei potabile. La acest moment, din punct de vedere al companiei Apa Nova Ploieşti, prin soluţia de transferare pe o altă sursă conform recomandărilor Direcţiei de Sanatate Publică, apa este conformă pentru consum. Recomandăm pentru cetăţenii care au ajuns târziu acasă să lase apa sa curgă un interval scurt de timp”, precizează reprzentanţii Apa Nova Ploieşti în comunciatul transmis presei. .

 

Direcţia de Sămătate Publică (DSP) Prahova, care sâmbătă după amiază a dat publicităţii un comunciat în care recomanda ca apa să nu fie folosită pentru băut, gătit sau spălat, nu a revenit asupra recomandării. Nici directorul DSP Prahova, Irina Loghin, nici purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dan Decebal, nu au putut fi contactaţi pentru a preciza dacă populaţia trebuie să urmeze recomandările Apa Nova privind consumarea apei ca potabilă.

Vezi și

Dezastru pentru acești români! Taxele și impozitele vor fi majorate

Vești mari! O parte din această categorie de angajați ar putea lucra și după vârsta de pensionare

Lovitură în plin pentru Elena Udrea! Cu ea în Costa Rica, afacerile din România se prăbuşesc

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare