bani 1024x682

sursa foto:  gangblog.ro

Anunț important pentru români! Banii vor fi virați începând cu 20 februarie

Banii pentru voucherele sociale se vor da şi în acest an pentru românii care au o situaţie precară. 

Surse din MIPE au declarat, în exclusivitate pentru România TV, că, în urma unei şedinţe care a avut loc în această dimineaţa, s-a decis ca plata să se facă de la 20 februarie, în paralel cu sumele plătite pentru voucherele pentru facturi.

Românii care îndeplinesc o serie de criterii eligibile vor primi din partea Cabinetului condus de premierul Nicolae Ciucă un ajutor financiar. Persoanele care nu au o situaţie materială bună vor beneficia de 1.500 lei, în anul 2023.

Prin intermediul programului „Sprijin pentru România”, Guvernul va acorda în 6 tranşe, un ajutor de 250 lei, o dată la două luni. Însă, începutul de an vine cu probleme pentru românii care beneficiază de aceste carduri pentru alimente

Executivul a anunţat o întârziere a primei tranşe, din cauza unor probleme. Astfel, cetăţenii aflaţi în nevoie vor primi cei 500 lei tocmai în lună martie (fiind doua tranșe).

Voucherele pentru alimente, în valoare de 250 de lei, oferite de Guvern vor fi încărcate pe carduri abia în luna martie, potrivit autorităților. Următoarele tranșe de bani vor fi trimise către beneficiari la fiecare două luni, respectiv în lunile mai, iulie, septembrie și decembrie. Românii care beneficiază de aceste ajutoare sociale vor primi în total 500 de lei pe parcursul unui an.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare