donald trump hillary clinton

sursa foto:  salon.com

Anunțul FBI care poate stabili noul președinte al SUA

Cu două zile înaintea alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii, FBI-ul a făcut un anunț care poate fi hotărâtor în desemnarea viitorului șef de la Casa Albă. Duminică, FBI-ul a dezvăluit că nu a găsit nimic incriminant în noile e-mailuri ale lui Clinton şi nu recomandă urmărirea penală.

Directorul FBI James B. Comey a informat duminică după-amiaza Congresul american că în urma examinării tuturor noilor e-mailurilor ale lui Hillary Clinton, Biroul îşi menţine constatările anterioare şi nu recomandă declanşarea unei urmăriri penale, potrivit The Washington Post.

Agenții Biroului Federal de Investigații din Statele Unite au obținut în urmă cu o săptămână mandatul care le permitea să examineze e-mailurile de pe adresa privata a candidatei democrate la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton.

Vezi și Luptă acerbă pentru Casa Albă: Cine este lider în sondaje

Liderii Partidului Democrat l-au acuzat la acel moment pe directorul FBI James Comey că incalca legea în incercarea de a influența alegerile.

La randul sau, Hillary Clinton a calificat, sambata trecută, decizia FBI de a redeschide cazul adresei sale private de e-mail, pe care ea a folosit-o pe vremea cand conducea Departamentul de Stat, drept un fapt „fara precedent” si „profund ingrijorator” in contextul in care aceasta decizie vine in pragul alegerilor prezidentiale.

Vezi și Trecutul tulburător al soției prințului Charles

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare