sursa foto:  mirror.co.uk

Trecutul tulburător al soției prințului Charles

Până să ajungă ducesă de Cornwall, Camilla Parker a fost o adevărată devoratoare de bărbați. Fiind educată la școala Queen’s Gate din South Kensington, ducesa 69 de ani a fost crescută pentru a deveni soția unui om bogat și influent, iar asta s-a și întâmplat într-un final.

Chiar dacă nu a fost niciodată o femeie frumoasă, aceasta a compensat din plin personalitatea ei, cu ajutorul căreia îi cucerea pe cei din jurul său. La numai 17 ani, Camilla a avut o relație cu Rupert Hambro, un cunoscut bancher britanic, pe care, în cele din urmă, l-a părăsit pentru ofițerul de cavalerie  Andrew Parker Bowles, un apropiat al Prințului Charles. Cei doi s-au căsătorit în anul 1973, dar uniunea dintre aceștia nu a fost una tradițională, scrie cotidianul Daily Mail, citat de tabloidul Libertatea. Împreună au doi copii: Laura Lopes  (38 de ani) și Tom Parker Bowles (41 de ani).

Vezi și Udrea ACUZĂ: „Un jurnalist spune că sunt târfă!” Despre cine ar fi vorba

Totuși, până să-și formalizeze relația cu Bowles, deși era împreună cu acesta, Camilla a avut o aventură cu soldatul Kevin Burke. Cum Andrew Bowles era un cuceritor, „Milla” i-a plătit cu aceeași monedă, iar în cele din urmă i-a devenit amantă chiar prințului Charles. Totuși, Camilla nu a renunțat la Andrew, cu care s-a și căsătorit ulterior.

Apoi a venit rândul lui Charles să se căsătorească cu prințesa Diana. Atunci, Camilla să-i viziteze din nou patul prințului Charles, dat fiind că mariajul ei nu era prea fericit. Și-a pus în cap să-l despartă pe prinț de Diana și, într-un final, a reușit. În anul 1995, „Lady Di” a anunțat că se desparte de soțul ei, pentru că are o căsnicie în trei.

„Prințesa Inimilor” nu a mai apucat să se despartă de Charles. Doi ani mai târziu, aceasta murea într-un accident de mașină. În 2005, Camilla Parker și Charles și-au unit destinele, după ce Regina Elisabeta a încuviințat căsătoria.

Vezi și ȘOC! Trump câștigă ALEGERILE prezidențiale din SUA – sistemul care nu greșește

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare