sursa foto:  euro-stiri.net

Anunțul momentului! Premierul Florin Cîțu: ‘Începând de astăzi, în România, vă puteți vaccina fără programare’

Premierul Florin Cîţu a anunţat vineri, la Sala Palatului, unde are loc maratonul de vaccinare că, începând de vineri, toţi românii care vor să se vaccineze anti-COVID o vor putea face fără să se mai programeze, fiind asigurate dozele necesare de ser. El menţionând că prin organizarea de astfel de evenimente se va putea începe revenirea la normalitate, de la 1 iunie, precizând că aceasta nu va fi însă una totală.

„Un eveniment care arată o organizare exemplară (…) este un efort important”, a transmis Florin Cîţu, după ce a vizitat centrul de vaccinare de la Sala Palatului.

El a subliniat că oamenii se pot vaccina deja fără programare.

„Începând de astăzi, în România, vă puteţi vaccina fără programare. Vă alegeţi centrul de vaccinare şi vă vaccinaţi. Am vrut să ne asigurăm că avem dozele necesare ca toţi românii care vor să se vaccineze să se poată vaccina fără să stea la coadă (…) Cu cât ne vaccinăm mai repede putem reveni la viața de dinainte de pandemie”, a afirmat premierul.

El a menţionat că şi în spitalele militare se vaccinează non-stop, până luni sau marţi.

„Este important ce se întâmplă astăzi la Bucureşti, în spitalele militare sunt deschise până luni sau marţi, se vaccinează şi acolo non-stop. Vom mai avea astfel de evenimente. Doar prin astfel de evenimente putem vorbi de un pas la 1 iunie de revenirea la normalitate. Nu va fi 100%. Deciziile pe care le vom anunţa în curând vor arăta că România este pe drumul cel bun şi mai aproape de normalitate”, a explicat el, informează news.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare