ASF vine în sprijinul românilor care pleacă în vacanță! ‘Ați tot auzit în ultima vreme, la știri, de zboruri anulate și de vacanțe stricate, nu-i așa?’

În ultima vreme, tot mai multe știri referitoare la zboruri anulate au apărut în spațiul public. Astfel, pentru ca românii să nu-și strice vacanța când li se anulează zborul, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) vine în sprijinul acestora.

ASF recomandă populației să nu plece în vacanță fără o asigurare de călătorie cu componentă storno.

„Ați tot auzit în ultima vreme, la știri, de zboruri anulate și de vacanțe stricate, nu-i așa? Într-un astfel de context, în care lucrurile se pot schimba de la o oră la alta, n-ar trebui să plecați în vacanță fără o asigurare de călătorie cu componentă storno.

Pe site-ul www.edutime.ro găsiți toate informațiile despre asigurarea de călătorie. aici – https://bit.ly/3vv6bBO. Nu uita că o decizie luată în deplină cunoștință de cauză îți poate salva banii”, informează ASF.

Ce este asigurarea storno?

Asigurarea storno este o asigurare de călătorie extinsă care acoperă cheltuielile generate de anularea sau întreruperea călătoriei, din motive independente de dumneavoastră, conform ASF.

Asigurarea storno poate acoperi următoarele riscuri: îmbolnăvire a asiguratului sau a unei rude a acestuia, respectiv decesul, pierdere a locului de muncă și a veniturilor, intentare a unei acțiuni de divorț în care este implicat asiguratul, furt al actelor necesare pentru efectuarea călătoriei (de exemplu, actele de identitate), situații politice speciale în țara de destinație (război, revoltă, terorism, calamități naturale ș.a.), situații speciale în care se află compania de transport, cea care asigură cazarea etc.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare