sursa foto:  libertatea.ro

Asta da curățenie! Sora și soția omului lui Ludovic Orban, angajate în Guvern!

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, zis și „Grindă”, a anunțat că va face curățenie în minister și că va da afară toate pilele din sistem.

În timp ce era ocupat cu curățenia, la Ministerul Dezvoltării s-au angajat sora și soția consilierului lui Ludovic Orban, Virgil Guran.

Soția lui Guran este șefa de Cabinet a ministrului, în vreme ce sora sa lucrează la Corpul de Control al ministrului, funcție pentru care nu a dat exament. Dezvăluirea a fost făcută de publicația Libertatea.

Vicepreședinte PNL și consilier al premierului Ludovic Orban pe probleme de ordine publică, Virgil Guran are două rude extrem de apropiate angajate în Ministerul Dezvoltării condus de Ion Ștefan. Una dintre ele nu a dat examen ca să rămână în minister, așa cum s-a întâmplat cu sute de angajați, în urma reformei anunțate de Ștefan. Guran se laudă că ministrul îi este prieten, scrie sursa citată.

„Dacă vă interesează ceva legat de sora mea, o să vedeți că ea a încercat să facă ordine acolo, iar PSD-iștii de la Hunedoara au făcut reorganizare la Consiliul Județean ca să scape de ea pentru că nu voia să semneze niște porcării de-ale lor. Este o profesionistă și asta se poate dovedi, nu are Ministerul Dezvoltării om care se pricepe atât. De 30 de ani a fost de la șef de șantier, până la proiectant, până la tot ce mișcă în construcții. A încercat să facă ordine la CJ și nu s-a dorit”, a declarat Guran, pentru Libertatea.

„Soția mea este șefa de cabinet a ministrului. Deci nu este angajata Ministerului Dezvoltării, este angajata ministrului”, a spus Guran. Întrebat dacă nu cumva salariul soției sale e plătit tot de minister, liderul PNL a răspuns iritat: “Ba da, și care e problema?! Fiecare își poate lua pe cine vrea șef de cabinet. Nu este pe un post al ministerului”.

Liderul PNL a mai declarat că soția a făcut un sacrificiu, pentru că a vrut să se dedice proiectului liberal.

Vezi și

A fost descoperit primul ‘acoperit’ din USR! S-a lăsat cu o demisie din echipa Barna

Oamenii lui Ludovic Orban sau camarila de la Guvern

Gheorghe Piperea prevestește un cutremur pentru Guvernul Orban: O lege care generează niște drepturi nu poate fi neutralizată prin OUG

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare