sursa foto:  timponline.ro

‘Asul’ care i-a dat lovitura de grație Vioricăi Dăncilă! Guvernul Orban, instalat dintr-o florărie

Dezvăluire-bombă despre cum a fost dată afară de la șefia Guvernului Viorica Dăncilă! Guvernul Orban a fost „instalat dintr-o florărie”, scrie publicația Național.

Potrivit sursei citate, „asul” care i-a dat lovitura de grație Vioricăi Dăncilă și l-a trădat pe șeful Pro România, Victor Ponta,  este Daniel Constantin.

Național scrie că „am asistat la un moment istoric al instalării unui Guvern dintr-o florărie”, la cea a Ralucăi Constantin, soția lui Daniel Constantin, cunoscută și ca „Florăreasa Guvernului”.

„Și cum mișcarea ”de ultimă oră” a lui Daniel Constantin a fost ”decisiva” care i-a dat lovitura finală unei Viorica Dăncilă care, ca orice bună gospodină începuse deja să-și strângă bagajele de la Palatul Victoria chiar înainte de votul din Parlament am asistat astfel la momentul istoric al instalării unui Guvern dintr-o florărie! Dar nu una oarecare, ci cea a Ralucăi Constantin, cunsocută atât ca și soția lui Daniel Constantin, dar mai ales, în anumite medii inițiate de la vârful sistemului, drept ”florăreasa Guvernului”. Mai ales din vremea când ”trădătorul pur sânge” al politicii românești, cel care a reușit să-i tragă clapa până și ”etalonului” în materie, Victor Ponta era ditamai vicepremierul! Iar demnitarii se înghesuiau să-și trimită șoferii sau șefele de cabinet să cumpere aranjamente florale olandeze nu de la Piața Amzei, ca până atunci, ci de la florăria soției lui Daniel Constantin. Mai ales că aceasta este și așezată strategic, la doar o aruncătură de băț de Palatul Victoria…

Daniel Constantin a împrumutat de la Dan Voiculescu 295.000 de euro, pe persoană fizică. Bani pe care, culmea, i-a și achitat! Iar cei care s-au tot minunat de respectarea acestei ”înțelegeri de onoare” au fost și mai adânc cufundați în ceață de faptul că, până să fie ditamai vicepremierul, veșnic ”tânăra speranță” a politicii de stânga s-a apărat susținând că, timp de mai mulți ani, în lipsa unui alt venit, s-ar fi întreținut doar de pe urma unei mici florării deținute de soția sa în comuna Corbeanca. Însă cu toate că puțini au crezut că înaltele standarde de trai ale familiei Constantin puteau fi asigurate de o biată florărie comunală, informațiile noastre arată că, totuși, se poate! Pentru că despre florăria din Corbeanca nu prea se știe că are și o ”filială” de lux, ferită de ochii clienților obișnuiți, chiar în zona rezidențială de lângă sediul Guvernului. Și unde după cum susțin sursele noastre, după ce Daniel Constantin a ajuns vicepremier, toți colegii de guvernare și subalternii acestora ar fi cumpărat flori doar de la soția acestuia, așa că afacerea putea produce bani frumoși… Mai ales că aici nu se vindeau simple buchete tradiționale ”ca la Bambina”, ci doar ”aranjamente artistice” cu prețuri pe măsură, făcute de stiliști cu studii în Olanda… Acolo unde de altfel a urmat cursuri de design floral și Elena Ramona Constantin. Cea care, ca și patroană a Event Trade Consulting i-a oferit soțului său o leafă lunară de 648 lei, salariul minim pe economie de atunci. ”Zgârcenie” explicată poate doar de documentele financiare prezentate pe atunci autorităților fiscale, florăria din Corbeanca neavând decât un singur angajat, o cifră de afaceri de 37. 480 lei și numai 5.157 lei profit…În condițiile în care, ce-i drept, florăria familei Constantin pare să se adreseze mai degrabă doar unor inițiați care apreciază atât de mult ”linia olandeză din designul floral” încât achitau satisfăcuți ”prețul final”, pe când Daniel era mare mahăr la guvernare! Culmea este însă că un asemenea contact între potențialii clienți era unul filtrat telefonic, de parcă doar o ”inițere” nevăzută asigura ”marketing”-ul afacerii”, scrie sursa citată.

Vezi și

Mega-lovitură! Sancțiunile se vor majora de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV După Poliție și Jandarmerie, alte două instituții de forță vor fi decapitate! Unde va ‘umbla’ Guvernul Orban (surse)

EXCLUSIV Lovitură pentru polițistul local care l-a jignit pe agentul de la Rutieră! Ce i se va întâmpla luni

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare