sursa foto:  turnulsfatului.ro

Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: ‘S-a retras în ‘Foișorul’ său de la Cotroceni, mut și surd la durerile românilor’

Partidul Social Democrat (PSD) a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, după scandalul evacuării pacienților de la Spitalul ”Foișor” din Capitală.

 

”Iohannis și-a adus la putere guvernul său plin de nevolnici și s-a retras în “Foișorul” său de la Cotroceni, mut și surd la durerile românilor. Asistă absent cum o putere total incompetentă duce țara spre o tragedie colectivă!

❗Sute de pacienți sunt evacuați noaptea din spital, haotic și inuman, ca să obțină locuri libere la ATI, deși ei ne spun oficial că revenim la normalitate.
❗România tocmai a trecut de un milion de infectați cu Covid și 25.000 de decese, iar pandemia pare scăpată de sub control.
❗Niciun politician de la guvernare nu-și asumă vreo răspundere pentru asemenea dezastre.
Ghinionul României este că toate aceste drame se întâmplă în weekend, iar anul acesta – în mod special – sezonul prezidențial de ski s-a prelungit până în mai!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare