Atac dur la adresa ministrului Agriculturii, Petre Daea: ‘Agricultura este la pământ. Comunistul Daea nu a montat un metru de țeavă din marele plan de irigații’

Liderul Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a lansat un atac dur la adresa Coaliției de guvernare. Printre cei criticați se numără și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Eugen Tomac acuză că agricultura României este la pământ. Potrivit acestuia, „comunistul Daia nu a montat un metru de țeavă din marele plan de irigații”.

„La Vaslui

Ieri ne-am reunit în Moldova pentru a fi alături de echipa PMP Vaslui.

Le-am spus colegilor mei ceea ce știe o țară întreagă. Cele două partide care conduc România au eșuat, nimic din ce au promis nu au fost în stare să realizeze.

Nu avem niciun spital nou construit.

Nu avem nicio autostradă nouă construită.

Agricultura este la pământ. Comunistul Daia nu a montat un metru de țeavă din marele plan de irigații.

Avem în continuare cel mai mare abandon școlar.

Firmele românești sunt în depresie economică.

Facturile la energie cresc, iar ANRE a băgat capul în nisip.

Pentru toate astea, e nevoie de o alternativa credibilă.

Moldova merită o șansa pentru dezvoltare, oamenii din Vaslui și din toate județele Moldovei merită susținuți. Iar construcția noastră va fi solidă și puternică. Presedintele ales al PMP Vaslui, Marcel Gangu, și-a asumat un rol important, acela de a construi, cot la cot cu domnul Președinte Bichinet, în maxim un an de zile, câte o filială în fiecare localitate a județului Vaslui. În 2024, vasluienii vor avea șansa de a alege, după mai bine de 30 de ani, altceva decât același fular roșu care a devenit emblema neputinței”, a spus Tomac.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare