sursa foto:  facebook

Atenție! ANAF s-a pus pe șters datorii! Cine sunt cei care au scăpat de plăți

Vești bune pentru unii datornici! ANAF le face un cadou neașteptat, adică le șterge datoriile. Însă nu chiar toate, ci doar cele mai mici de 40 de lei. Ele vor fi eliminate începând  cu 7 ianuarie 2018 și nu vor mai figura în evidențele fiscului.

Potrivit art. 266 din Codul de procedură fiscală şi a Ordinului ANAF nr. 3.497/2015, creanţele fiscale restante administrate de organul fiscal central, aflate în sold la data de 31 decembrie a anului precedent, mai mici de 40 de lei, se scad din evidenţele fiscale în primele şapte zile ale anului în curs, scrie avocatnet.ro.

Plafonul de 40 de lei a fost introdus, potrivit Codului de procedură fiscală, cu scopul de a a evita situaţiile în care cheltuielile de executare, exclusiv cele privind comunicarea prin poştă, să fie mai mari decât creanţele fiscale supuse executării silite.

Citește și…

EXCLUSIV! Liviu Dragnea, TRĂDAT de un lider important! Cere primarilor vot de susținere pentru Tudose președinte de partid

Lovitură pentru sute de oameni! Ce importantă fabrică se ÎNCHIDE, după EȘUAREA negocierilor pentru preluarea acesteia

Se MAJOREAZĂ ajutorul de deces! Câți bani poți încasa în 2018, dacă îl soliciți și cum și-a pus AMPRENTA Legea pensiilor pe el

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.