sursa foto:  lemerg.com

Atenție! Noua minivacanță pentru români peste câteva zile

Angajații de la stat și probabil o parte și dintre cei din sectorul privat mai primesc un cadou de la Guvernul Grindeanu, spre disperarea patronilor.

Începând de anul acesta, ziua Unirii Principatelor Române, cunoscută și ca Mica Unire, 24 ianaurie va fi zi liberă nelucrătoare pentru toți românii, asta după ce anul trecut Parlamentul a adoptat om lege în acest sens, act normativ promulgat și de șeful statului Klaus Iohannis.

Cum 24 ianuarie, cade într-o zi de marți, guvernanții se gândesc că este ineficient ca românii să meargă luni la muncă, iar apoi,marți să stea acasă.

Vezi și Surpriză! Unde va locui familia premierului Grindeanu

Astfel, conform unor surse din Cabinetul Sorin Grindeanu, angajații, în special cei din sistemul bugetar vor fi liberi și luni 23 ianuarie,urmând să înceapă munca, miercuri 25 ianuarie.

În acest fel, românii vor avea 4 zile libere, adică week-endul 21, 22 ianurie și zilele de 23 și 24 ianuarie, anunță Libertatea.

” Se analizează ca ziua de luni, 23 ianuarie să fie liberă în special pentru cei din sistemul de stat. Pentru cei din sistemul privat, alegerea este la latitudinea angajatorului. Este ineficient să chemi oamenii la muncă pentru o zi, iar apoi să fie liberi.Cred că este mai normal să stea și luni 23 ianuarie acasă,iar miercuri 25 ianuarie să mearrgă la serviciu”, spun surse de la Palatul Victoria.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare