sursa foto:  reporterntv.ro

Atenție! Se vinde o celebră fabrică din România – Are sute de angajați

Tranzacție ținută la secret pe piața locală! Una dintre cele mai cunoscute fabrici din țara noastră urmează să fie vândută.

Producătorul vestimentar francez Lacoste își vinde fabrica din Sibiu, cu aproape 400 de angajați și afaceri în 2017 de peste 21 milioane lei, către compania chineză Sunrise Knits, una dintre cele mai mari companii de textile și îmbrăcăminte din lume, parte a grupului Youngor, un gigant cu circa 19.000 de angajați și vânzări de peste 11 miliarde euro, anunță profit.ro.

Gigantul Lacoste a intrat în posesia fabricii în urmă cu 3 ani, odată cu preluarea foștilor proprietari, firmele franceze Tricotages de Saintlouis și Fabrication des Gayettes.

Francezii vând acum întreaga participație către Sunrise Knits din China (90%) și Smart Shirts Knits (10%), ambele parte din grupul chinez Youngor.

Grupul, fondat în 1979 și listat la bursa din Shanghai, este producător de îmbrăcăminte, dar și implicat în proiecte de dezvoltare imobiliară, infrastructură de transport și distribuție de energie.

Anul trecut a avut vânzări în echivalent a 11,4 miliarde euro și un profit de 660 milioane euro, având active totale de 12,2 miliarde euro.

Vezi și

EXCLUSIV ANAF face mutarea așteptată de toți românii! Președintele Mihaela Triculescu a dat ordinul

INTERVIU (II) Ultimul român condamnat la moarte, dezvăluiri năucitoare! Ce s-a întâmplat cu dovezile cu care a fugit din țară – Racolare cu repetiție

INTERVIU (I) Ultimul român condamnat la moarte scoate la suprafață detalii halucinante! Cine a ordonat uciderea sa – Suma primită de Mafie

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare