sursa foto:  hunedoaralibera.ro

Atenție, șoferi! Se lucrează pe Podul dintre Ruse și Giurgiu! Restricții de circulația începând de azi

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Giurgiu a anunțat că se lucrează, în perioada 20-23 noiembrie, la Podul dintre Ruse și Giurgiu.

Astfel, șoferii care vor să plece în Bulgaria în această perioadă trebuie să știe că pe pod circulația este restricționată.

Potrivit autorităților, lucrările de reparație se vor desfășura pe timpul zilei, iar traficul în zonă se va efectua pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere.

Anunțul ITPF Giurgiu:

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu cu privire la faptul că în perioada 20-23 noiembrie a.c., circulația pe Podul dintre Ruse și Giurgiu va fi reorganizată temporar cu ocazia efectuării unor acțiuni de reparație în regim de urgență a rosturilor de dilatare.

Lucrările de reparație se vor desfășura pe timpul zilei, iar traficul în zonă se va efectua pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere.

Având în vedere că traficul prin P.T.F Giurgiu se va desfășura cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei vor fi luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere.

Recomandăm șoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria precum și consultarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro.

Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare