Avarie de apă caldă și căldură în Capitală, începând de luni, 11 decembrie!

O nouă avarie de apă caldă și căldură în Capitală! Agentul termic va fi sistat până la 14 decembrie 2023, ora 23:30, pentru aproximativ 125 de blocuri din Sectorul 3 al Bucureștiului.

De asemenea, o altă avarie punctele termice care alimentează cartierul Colentina: strada Doamna Ghica, Bulevardul Iancului, Șoseaua Mihai Bravu, străzile Mașina de Pâine, Oteșani, Petricani din Sectorul 2 al Capitalei.

În plus, pentru lucrările de remediere a unei fisuri produse pe o conductă de termoficare din incinta centralei CET Grozăvești, care impun sistarea completă a furnizării agentului termic din centrală pentru o perioadă de opt ore, sunt afectate zonele: Ștefan cel Mare, Bulevardul Lacul Tei și strada Județului din Sectorul 2, Bulevardele Banu Manta, Nicolae Titulescu, Alexandru Ioan-Cuza, Ion Mihalache, Calea Plevnei, Piața Gării de Nord, cartierul Aviatiei, Calea Dorobanți din Sectorul 1, Calea 13 Septembrie, Șoseaua Panduri și Bulevardul Libertății din Sectorul 5, precum și cartierele Drumul Taberei, Bulevardele Doina Cornea, Iuliu Maniu și complexul studențesc Grozăvești din Sectorul 6 al Capitalei.

Anunțul a fost făcut de către Compania Municipală Termoenergetica București.

Practic, toate sectoarele Capitalei sunt afectate.

„Lucrări de remediere a unei avarii, pe Magistrala II Sud, în Sectorul 3

Bucureşti, 11 decembrie 2023 – Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă, luni, că din cauza unei avarii produse în cursul acestei dimineți la Magistrala II Sud, pe Calea Vitan, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire va fi sistată pentru aproximativ 125 de blocuri din Sectorul 3.

Avaria s-a produs în zona stadionului Olimpia, pe conducta cu diametrul de 1000mm, care are o vechime de aproape 50 de ani. Au fost deja începute în regim de urgență manevrele de închidere, de golire a conductei, cele de aerisire și ulterior vor fi realizate sudurile pentru reparația avariei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură va fi sistată până în data de 14 decembrie 2023, ora 23.30.

De asemenea, vor funcționa deficitar, până la finalizarea lucrărilor de reparație a avariei, punctele termice care alimentează cartierul Colentina (strada Doamna Ghica, Bulevardul Iancului, Șoseaua Mihai Bravu, străzile Mașina de Pâine, Oteșani, Petricani) din Sectorul 2 al Capitalei.

Vă reamintim și faptul că pentru lucrările de remediere a unei fisuri produse pe o conductă de termoficare din incinta centralei CET Grozăvești, care impun sistarea completă a furnizării agentului termic din centrală pentru o perioadă de opt ore, sunt afectate zonele: Ștefan cel Mare, Bulevardul Lacul Tei și strada Județului din Sectorul 2, Bulevardele Banu Manta, Nicolae Titulescu, Alexandru Ioan-Cuza, Ion Mihalache, Calea Plevnei, Piața Gării de Nord, cartierul Aviatiei, Calea Dorobanți din Sectorul 1, Calea 13 Septembrie, Șoseaua Panduri și Bulevardul Libertății din Sectorul 5, precum și cartierele Drumul Taberei, Bulevardele Doina Cornea, Iuliu Maniu și complexul studențesc Grozăvești din Sectorul 6 al Capitalei.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Pe măsură ce intervențiile se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, a informat Termoenergetica.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare