sursa foto:  Agora.md

Avertisment pentru toți românii! Operatorii de telefonie mobilă trag un semnal de alarmă

A fost lansat un avertisment al operatorilor de telefonie mobilă către autorităţi. Toți românii ar trebui să cunoască aceste lucruri.

Șeful Autorității Naționale de Reglementare în Comunicații (ANCOM), Sorin Grindeanu, a făcut publice planurile pe care instituția sa le are pentru următorii doi ani.

Grindeanu a anunțat că arbitrul telecom are în gând ca de la 15 decembrie 2019 să finalizeze licitația de vânzare a spectrului radio şi ca în 2020 serviciile comerciale să fie lansate în mai multe oraşe din România.

Planurile autorităţilor ca România să aibă în 2020, asemenea „marilor economii europene“, servicii comerciale 5G disponibile în mai multe oraşe mari sunt puse „în pericol“ de birocraţia uriaşă, intactă de ani de zile, pe care o presupune autorizarea lucrărilor de construcţii, şi care nu va permite companiilor să instaleze „zecile de mii de antene noi“ necesare pentru noua infrastructură, au declarat reprezentanţii celor mai mari jucători de pe piaţa locală de telecom la o conferinţă organizată de Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), informează zf.ro

Vezi și

Surpriză! Cine este Mircea Drăghici, propunerea PSD la Ministerul Transporturilor și ce avere are acesta

Cod roșu de alertă! Toți cei care au cumpărat aceste produse de la Mega Image sunt vizați – Trebuie distruse

Mare atenție!Toți șoferii sunt vizați- Se dau amenzi uriașe

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare