sursa foto:  facebook

Avocatul Daniel Ionașcu: ‘Într-o capitală europeană în care te mănâncă câinii pe stradă, înseamnă că în țară aceea, în politica aceea, în administrația aceea, sunt oameni care nu mai au ce căuta acolo, pentru că nu rezolvă nimic niciodată’

Avocatul Daniel Ionaşcu a comentat cazul femeii de 44 de ani care a murit după ce a fost atacată de o haită de câini în Bucureşti.

” E din ce în ce mai greu, pentru că noi suntem din ce în ce mai puțin normali. Îmi aduc aminte parcă ar fi fost ieri când un copil într-un parc era ucis de câini.

N-am învățat nimic și iată că este o altă victimă. Cum 10 ani au trecut de atunci, un an a trecut de când acea femeie a fost atacată, iată că se repetă, se repetă, se repetă și noi nu învățăm nimic. Sunt 3 lucruri. E rușinea unei astfel de știri.

Într-o capitală europeană în care te mănâncă câinii pe stradă, înseamnă că în țară aceea, în politica aceea, în administrația aceea, sunt oameni care nu mai au ce căuta acolo, pentru că nu rezolvă nimic niciodată.

Și ești pasibil, când mergi pe stradă, să fii omorât, iată, de maidanezi. Deci, e rușinos.

Doi la mână, să ai atâția oameni în structurile primăriei și care să nu facă nimic. Din perspectiva aceasta, înlăturării maidanezilor de pe stradă pentru a nu fi un pericol pentru cetățean înseamnă două lucruri.

Fie că noi vorbim degeaba, suntem un popor de grăitor, degeaba, fie că din clipa aceasta reacționăm ca acei oameni să plece acasă. Dacă dumneavoastră veți face o investigație, veți vedea că ei au foarte mulți bani”, a spus avocatul Daniel Ionaşcu, conform antena3.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare