sursa foto:  realitatea.net

Băsescu: ‘Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL și fostul guvern PSD’

Europarlamentarul Traian Băsescu a lansat acuze dure la adresa PNL și PSD că îi „fură” pe pensionari prin neaplicarea indexării la 1 ianuarie a fiecărui an, aşa cum cere legea.

„Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL şi fostul guvern PSD, care v-a păcălit cu legea Olguţei, în medie cu 904 lei în anul 2020. Liberalii încă mai au scuza crizei, dar Olguţa şi Dragnea au planificat furtul înainte de declanşarea crizei; total bani furaţi din buzunarele celor 5,16 milioane pensionari în anul 2020 – 4.664.640.000 lei sau 965.763.975 euro; de patru ani atenţionez că pensionarii sunt furaţi ca-n codru prin neaplicarea indexării la 1 ianuarie a fiecărui an, aşa cum cere Legea 263 din 2010”, scrie Băsescu, vineri, pe Facebook.

Băsescu îi critică şi pe liderii „aleşi sau autointitulaţi” ai pensionarilor, care „au prins gustul statului la televizor, unde fără ruşine nu mai prididesc să lingă orice escroc de politician care îi bagă în seamă”.

Citește și:

E haos în spitale! A revenit criza de echipamente medicale. Mărturia unui medic: ‘Din bandaje, cârpe ne facem echipament!’

EXCLUSIV Cu ce se ocupă Richard Rinu, arestat pentru uciderea lui Emi Pian – Afaceri cu Ciprian Pian

EXCLUSIV Am deslușit misterul! Cine sunt Ciprian Napi și Richard Rinu, ultimul fiind arestat pentru uciderea lui Emi Pian

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare