sursa foto:  news.ro

„Bestia” care l-a subjugat pe Marcel Ciolacu. Premierul României nu mai vrea să audă de o altă mașină de serviciu

Premierul României, Marcel Ciolacu a fost prezent,  miercuri, la uzina Dacia de la Mioveni – Argeș. Acesta a testat aproape 20 de minute noul Duster care s-a lansat la finalul anului 2023.

Premierul s-a declarat încântat de tot ce a văzut, mărturisind că, mașina cu care va merge va Duster.

 

Prima mașină a premierului a fost Dacia

La Uzina de la Mioveni, premierul a declarat  că în urmă cu peste trei decenii prima sa mașină a fost tot o Dacia. Atunci a fost nevoit   să stea două zile la Pitești ca să o poată cumpăra

„Se întâmpla prin 1993. Am stat două zile la Pitești pentru a îmi cumpăra prima mea Dacie. Și am reușit să o cumpăr, însă fără bord CN”, a rememorat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Citește și: Anunțul ministrului Muncii! Impozit zero pentru români! Cine sunt cei care vor avea parte de acest beneficiu

Premierul a condus noul Duster

Marcel Ciolacu a avut, în primă fază, o întâlnire cu conducerea Dacia, iar după a petrecut mai bine de o oră prin mai multe departamente ale uzinei.

Premierul a condus noul Duster printre clădirile din perimetrul uzinei, iar după ce a oprit mașina, vizibil impresionat, a mai stat mai bine de un minut ca să ceară mai multe detalii despre bordul automobilului.

Și chiar și după ce a parcat noul Duster, Marcel Ciolacu s-a urcat din nou la volan, pentru a muta mașina din zona unde urma să fie susținute discursurile oficiale.

Acesta s-a declarat încântat de noua mașină, spunând că este bestială, iar de acum Guvernul vor folosi doar mașini marca Dacia.

„Noua Dacia Duster este bestială. Din acest moment, Guvernul României și prim-ministrul vor folosi numai mașini marca Dacia. Mașina mea va fi Dacia Duster. Așa e normal. Vom constitui o echipă de lucru ce va colabora atât cu specialiștii de la Dacia, cât și cu cei de la Ford, de la Craiova, pentru a închide toate hățișurile birocratice. Statul trebuie să stea alături de investitori și să omoare timpii care costă bani”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Citește și: Mii de români nu au primit nici acum banii promiși de Guvern! Scandalul voucherelor educaționale continuă!

Planurile CEO-ul de la Dacia

Nelipsit la vizita premierului Ciolacu, a fost și Denis Le Vot, CEO-ul de la Dacia. Acesta a anunțat planurile pe care le are.

„Noul Duster arată încrederea noastră în potențialul intelectual al României. Mașina va fi urmată de modelul Bigster în cel mult un an și va face din uzina de la Mioveni una dintre cele mai performante din Europa”.

Investiție de aproape 4 miliarde de euro

Până în acest moment, Renault a investit până acum la Dacia peste 3,9 miliarde de euro.

În 2023, Dacia s-a clasat pe un excelent loc doi în Europa în ceea ce privește vânzările de autoturisme către clienții persoane fizice.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare