sursa foto:  decentfilms

Biserica a declarat razboi serialului Netflix

Peste 2 milioane de semnături s-au strâns pentru a fi oprită difuzarea filmului brazilian „The First Temptation of Christ” (Prima tentaţie a lui Hristos) de pe platforma de streaming Netflix, care îl ilustrează pe Iisus Hristos ca fiind homosexual.

Petiţia a fost lansată la 46 de minute după lansarea filmului, urmăritorii argumentând că producţia jigneşte grav creştinii, scrie Daily Mail.

Potrivit sinopsisului, povestea filmului îl surprinde pe Iisus la vârsta de 30 de ani, alături de un oaspete surpriză pe care îl aduce la o întâlnire în familie, prezentându-l drept iubitul său, Orlando.

Netflix nu a comentat pe marginea filmului şi nici a acuzaţiilor făcute împotriva acestuia. În schimb, trupa de comedie din spatele producţiei a făcut o declaraţie, spunând că pun preţ „pe libertatea de exprimare a umorului prin intermediul unei satire legate de una dintre cele mai diverse teme culturale ale societăţii, aceasta fiind esenţială pentru o ţară democratică”.

Criticii care militează pe Twitter împotriva filmului spus că vor boicota site-ul până când producţia va fi retrasă.

Eduardo Bolsonaro, fiul preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro, a numit filmul un „gunoi”, adăugând că producătorii „nu reprezintă societatea braziliană”.

Filmul este regizat de actorii Rodrigo Van Der Put, iar rolurile lui Iisus şi a lui Orlando sunt interpretate de Gregório Duvivier şi Fábio Porchat, arata businessmagazin.

 

Vezi și

SURSE Totul pentru multinaționale! Guvernul Orban ar urma să desființeze ANPC-ul! ‘Li se pune călușul în gură’

SURSE Ordin de la Ludovic Orban și Marcel Vela?! A început operațiunea ‘Trierea’

Vești importante! Ce se întâmplă cu acești bani începând cu anul 2020

 

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare