hossu 605x

sursa foto:  capital.ro

Bogdan Hossu, despre faptul că Nicușor Dan vrea să de afară zeci de angajați: ‘Vrea să facă o eliberare din funcții forțată, cel mai probabil ca, peste trei luni, să vină cu o nouă organigramă, prin care să-și angajeze apropiați ai domniei sale’

Bogdan Hossu, liderul Confederației Sindicale Cartel Alfa, a declarat despre restructurarea pregătită de Nicușor Dan că ”primarul general vrea să facă o eliberare din funcții forțată, cel mai probabil ca, peste trei luni, să vină cu o nouă organigramă, prin care să-și angajeze apropiați ai domniei sale”.

 

Nicușor Dan vrea restructurarea întregului aparat administrativ al Capitalei și a introdus pe ordinea de zi a ședinței CGMB noile organigrame de la toate instituțiile Primăriei Capitalei, precum Poliția Locală a Municipiului București, Administrația Străzilor, a Spitalelor, ALPAB, etc..

Bogdan Hossu, liderul Confederației Sindicale Cartel Alfa, a declarat pentru că noile organigrame vor fi contestate.

Deși paragrafele de restructurare a Ordonanței trenuleț au fost amânate în aplicare până la 1 iulie, pentru toată structura, primarul general al Capitalei dorește, pe repede înainte, să dea un exemplu. Pe de altă parte, primării de municipii relativ mai mici decât București, cum este, de exemplu, Clujul, au structuri mult mai mari și mai închegate pe diferitele servicii de departamente și nu au ajuns la modificările organigramelor”, a declarat Bogdan Hossu.

Bogdan Hossu, Cartel Alfa: „Procedura nu respectă sistemul disponibilizărilor colective”

Liderul Cartel Alfa îl acuză pe Nicușor Dan că ar vrea să facă loc apropiaților săi în Primăria Capitalei.

Se pare că primarul general vrea să facă o eliberare din funcții forțată, cel mai probabil ca, peste trei luni, să vină cu o nouă organigramă, prin care să-și angajeze apropiați ai domniei sale. Oricum, procedura nu respectă sistemul disponibilizărilor colective și o vom contesta, atât în cadrul Consiliului, cât și în cadrul legal, pentru că nu se respectă Codul Muncii. Dar repet, Ordonanța trenuleț prorogă termenul de restructurare pentru sfârșitul lunii iunie 2024”, a mai declarat Bogdan Hossu, conform Gândul.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare