sursa foto:  gsp.ro

Bomba a fost aruncată:’Dragnea şi PSD ţin Moldova în sărăcie’

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureşan a scris, duminică, pe Facebook, că „Dragnea şi PSD ţin Moldova în sărăcie”, după ce liderul social-democrat a anunţat la Botoşani că se vor acorda 20.000 de lei familiilor din zonele sărace ale Moldovei pentru îmbunătăţirea condiţiilor de locuit.

„Populistul Liviu Dragnea promite ajutor de stat de 20.000 de lei fiecărei gospodării din Moldova pentru modernizarea locuinţelor şi pentru investiţii în utilaje agricole. Aceste investiţii se pot face cu fonduri europene, nu e nevoie de ajutoare de stat. Doar că Guvernul PSD – ALDE blochează prin incompetenţă si birocraţie accesul micilor întreprinzători din Moldova la finanţare europeană”, a scris, duminică, pe Facebook, Siegfried Mureşan.

Acesta afirmă că pentru a scoate ” Moldova din sărăcie trebuie să creşti absorbţia fondurilor europene în regiune şi trebuie să începi construcţia de autostrăzi”.

„Dragnea şi PSD ţin Moldova în sărăcie şi dependentă de ajutoare de stat de 30 de ani şi vor să continue pe acest drum”, a adăugat Mureşan.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri, că Botoşani, că se vor acorda „20.000 de lei în fiecare gospodărie pentru îmbunătăţirea condiţiilor de locuire în mediul rural şi dotarea gospodăriilor cu utilaje agricole”.
„Cei care vor şi mai mulţi bani, pot merge până la 40.000 de lei şi le putem acorda garanţii pentru credite. Şi aici vorbim de izolarea termică şi energetică prin anvelopare, încălzire cu centrale termice, conectarea gospodăriilor la reţeaua de apă, canalizare şi gaze, amenajarea de grupuri sanitare în interiorul locuinţei, apă caldă menajeră prin sisteme solare”, a anunţat Dragnea, la Conferinţa Judeţeană a PSD Botoşani.

 

Vezi și:

Vești bune pentru români! Schimbare majoră făcută de Banca Transilvania

Vești pentru șoferi! Ce se întâmplă cu înmatricularea auto

Mare atenție! Se schimbă vârsta de pensionare pentru mii de români- Vezi dacă ești vizat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare