sursa foto:  realitateaoltului.ro

Bomba care aruncă-n aer Legea pensiilor! Sistemul ar pregăti ‘Marea Pensionare’ – Pensii speciale pe bandă rulantă

O informație bombă a fost lansată, miercuri, în presa din România! Sistemul ar pregăti „Marea Pensionare” a oamenilor din serviciile secrete, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării Naționale.

Cum noua Lege a pensiilor nu afectează pensiile speciale, asta înseamnă că vor pleca și mai mulți bani de la bugetul țării pentru pensionarii speciali.

Jurnalistul Cătălin Tache. de la cotidianul Național, susține că s-ar fi dat deja „OK”-ul politic pentru ca, imediat după ce plângerea Partidului Național Liberal va pica la Curtea Constituțională, modificarea unui proiect legislativ aflat deja ”pe țeava” Camerei Deputatilor să permită deschiderea unei „portițe”de doar două-trei luni, prin care un nou număr impresionant de șefi din Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apararii Nationale si serviciile secrete sa poata accesa „pensionarile nepenalizate”.

Potrivit Național, respectivii ar urma să iasă la pensie și cu sută la sută din salariile alese „pe sprânceană”, pe cele mai bune șase luni de zile.

Vezi și EXCLUSIV! ANAF confirmă operațiunea ‘Marea Recuperare’! Zeci de mii de persoane, lovite în plin!

Olguța Vasilescu, anunț imens pentru milioane de români-Crește pensia cu 10% pentru cei care au lucrat între aceștia ani

Lovitură pentru Gâdea. Ce se va întâmpla cu conturile acestuia

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare