sursa foto:  ziarulnational.md

Bucureștiul sub Nicușor Dan. Cum ar trebui să se schimbe la față capitala României

Alegerile locale s-au încheiat și acum toți alegătorii așteaptă punerea în aplicare a promisiunilor din campania electorală de către cei care si-au câștigat funcțiile de conducere din cadrul administrațiilor locale. 

 

Nicuşor Dan te-a convins să-l alegi. Ţi-a promis că va fi partenerul tău şi că îţi va da tot ce n-ai avut în Capitală. Uite cum ar arăta următorii patru ani, pentru tine, după planul noului primar: ai avea transport public local modern.

 

Vezi și: Nicușor Dan confirmă sursele Bugetul.ro! Îl va da afară imediat ce va intra pe ușa Primăriei

 

Nicuşor a prezentat ideea de 100 de milioane de euro, metroul la suprafaţă. Bucureştiul va avea parcări park&ride la intrările principale din oraş. Nu vei mai sta cu orele în trafic, pentru că vei avea semafoare care iau decizii în timp real, în funcţie de intersecţii.

Vei putea să respiri fără să te îneci din cauza construcţiilor şi demolărilor, fără gunoaie depozitate ilegal. Copilul tău se va bucura de o educaţie de calitate: mai multe creşe şi grădiniţe pentru Bucureşti.

NICUŞOR DAN, candidat PNL – USR-PLUSÎn medie, fiecare bucureştean, din cauza administraţiei PSD, a pierdut 100 de euro pe lună.

Nicuşor promite să rezolve problema gropilor care-ţi strică zi de zi, drumul spre serviciu. Nu neapărat din cauza asfaltului, ci pentru că sistemul de termoficare e învechit. El s-a angajat că, în următorii patru ani, va înlocui 300 de km de conductă şi va automatiza punctele termice.

Coşul cu bunătăţi nu se opreşte aici. Noul primar spune că salariul mediu al bucureştenilor va creşte la 1.400 de euro. [CARTON 3] Va exista o conexiune între sistemul de educaţie şi piaţa muncii , iar turismul  va fi stimulat. Bucureştiul va atrage fonduri europene, iar prin toate pe care ţi le-am enumerate mai sus, vei plăti mai puţin la serviciile publice.

Sună utopic? Nu sunt ideile mele, ci promisiunile lui Nicuşor.

Nu uita toate acestea. Ţine minte promisiunile lui Nicuşor. Eşti bucureştean. Vrei ce ţi se cuvine. Poţi să-l sancţionezi pe primar dacă uită ce trebuie să îţi dea în schimbul votului pe care I l-ai acordat, notează alephnews.ro.

 

NICUŞOR DAN, candidat PNL – USR-PLUSBucureştiul va avea mari lucrări de infrastructură, vorbim de stimularea incubatoarelor şi acceleratoarelor de afaceri, vorbim de stimularea turismului.

 

MODERNIZAREA TRANSPORTULUI PUBLIC LOCAL:

METROU LA SUPRAFAŢĂ

15 PARCĂRI PARK&RIDE LA MARGINEA ORAŞULUI – 1.000 LOCURI DE PARCARE FIECARE

TRASEE EXTINSE

STB ELECTRIC

BENZI UNICE PENTRU TRANSPORT PUBLIC

APLICAŢII MOBILE DE GHIDARE

SISTEM DE SEMAFOARE

 

AER CURAT – REDUCEREA POLUĂRII

SPĂLARE PERIODICĂ A STRĂZILOR

DISPERSIE PRAF

MONITORIZARE AER

PROIECT CENTURA VERDE A  BUCUREŞTIULUI

COLECTARE SELECTIVĂ DEŞEURI

1400 DE EURO NET

EFICIENŢĂ PENTRU OPERATORII ECONOMICI

CONEXIUNE ÎNTRE SISTEMUL DE EDUCA

ATRAGERE FONDURI EUROEPENE

ELIMINAREA CORUPŢIEI

DIGITALIZARE

Citește și:

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare