sursa foto:  gsp.ro

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

În ziua alegerilor locale, doctorul Monica Pop trage un puternic semnal de alarmă.

Monica Pop îi atenționează pe români să nu se lase înșelați de la Vlad Voiculescu, liderul PLUS București, cel care se vrea viceprimar al Capitalei și care deschide lista propusă de USR-PLUS pentru Consiliul General al Municipiului București.

NU VA LASATI ÎNȘELATI! NU UITATI!”, este mesajul Monicăi Pop.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

Pop a reamintit azi că Vlad Voiculescu este omul de care nu mai vrea să audă.

„Au murit oameni care puteau fi în viață acum”

De ce? Potrivit Monicăi Pop, Voiculescu „e cel care a interzis transplantul pulmonar, condamnând clar la moarte pacienții”.

( NE -) omul DE CARE NU MAI VREAU SĂ AUD :- vlad vasile voiculescu! NUUU!
NICIODATĂ!
E cel care a INTERZIS TRANSPLANTUL PULMONAR, CONDAMNÎND CLAR LA MOARTE PACIENTII! AU MURIT OAMENI care puteau fi in viață acum! Dacă nu exista el! Vai de familiile lor! Dupa ce a dat Dumnezeu si a plecat de la Minister, chirurgii de la Spitalul SFÎNTA MARIA au facut 9 operatii de transplant pulmonar, cu toti pacientii în viață, PERFORMANȚĂ MONDIALĂ! Bravo pt curajul si profesionalismul lor!
ACEST SINISTRU PERSONAJ, foarte ÎNȘELĂTOR, A FACUT MULT, MULT RÅU MEDICINII ROMĂNESTI…NU ARE EGAL! Păcăleste usor naivii și neinformatii! PARE blînd, dar in realitate… Acest fiu al unui informator ( după propriile sale afirmatii – tardive, bineînteles), VREA FUNCTII! , VREA IAR SA-SI BATĂ JOC DE SPITALE! DOAMNE FERESTE! Sper sa nu mai trăim așa ceva NICIODATĂ!
Am făcut atîta bine în lumea asta, fără să cer nimic ! Acum atîta doresc : să ne păzească Dumnezeu de asemenea persoane! Iar El ( si toti ca el) SĂ PLĂTEASCĂ PENTRU TOT RĂUL FĂCUT!
NICI SCUZE NU A CERUT, măcar familiilor distruse prin împiedicarea cu bună știință a actului medical care le-ar fi putut salva rudele dragi!!!!
NICI MEDICILOR, PE CARE I-A URÎT SI OPRIMAT CÎT A PUTUT! Nouă, cu atit mai putin!!! Cercetati!!!”, a scris, pe Facebook, Monica Pop.

Vezi și

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Contracte cu ‘cântec’ pentru ‘Trupa lui Biluță’. Șapte dintr-o lovitură!

Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare