sursa foto:  psnews.ro

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

Update. Nicușor Dan confirmă sursele Bugetul.ro. El a anunțat, luni seara, la B1 TV, că îl va demite pe Adrian Iordache, șeful Direcției Juridic.

Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL și USR-PLUS, a câștigat alegerile pentru Primăria Capitalei.

Recent, Dan a declarat că, dacă va ajunge primar, unii directori din cadrul Primăriei Capitalei vor zbura din funcție. El a dezvăluit și două nume: Ştefan Dumitraşcu, arhitectul-șef, despre care a spus că a semnat sute de autorizații anulate, și Adrian Iordache, directorul Direcției Juridic, despre care a afirmat că a semnat sute de acte ilegale.

Conform surselor Bugetul.ro, Nicușor Dan se va ține de cuvânt și urmează să-i zboare din funcție pe cei Dumitrașcu și Iordache.

Ce a declarat Nicușor Dan recent

Unii directori vor zbura din prima, cum e şeful Direcţiei Juridice, Iordache, care are vreo 20 de ani de când e în primărie, şi Ştefan Dumitraşcu, arhitectul-șef. Legea Administraţiei Publice spune că trebuie să faci o comisie care evaluează performanţa acestor oameni și dispune sancţiuni.

Dacă vorbim de Iordache care a semnat în calitate de director al Direcţiei Juridice sute de acte ilegale, e suficient ca un director al Direcţiei Juridice să plece din primărie, la fel şi arhitectul-şef, care a semnat sute de autorizaţii anulate apoi”, a spus Nicuşor Dan, la TVR 1.

La ora 08:00, Nicușor Dan, candidatul PNL- USR PLUS la Primăria Capitalei, avea 41,82% din voturi, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea, avea un scor de 37,4%, conform datelor provizorii după numărarea a peste 90% din voturi.

Vezi și

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Contracte cu ‘cântec’ pentru ‘Trupa lui Biluță’. Șapte dintr-o lovitură!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare