sursa foto:  sharethis.ro

EXCLUSIV Detalii despre averea Cristinei Țopescu! Afacerea regretatei jurnaliste, pe minus!

Cristina Țopescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Țopescu, a fost găsită decedată duminică, 12 ianuarie, la locuința acesteia, situată într-un complex rezidențial din zona Pipera-Tunari.

Cristina Ţopescu a deţinut firma La Fix Media Production SRL, la care a fost asociat unic încă din anul 2002. Firma figurează la Registrul Comerţului cu un salariat şi are ca obiect de activitate producţia de filme cinematografice şi video.

Bugetul.ro a intrat în posesia datelor declarate de Cristina Țopescu. Conform acestora, afacerea Cristinei Țopescu a scârțâit serios în ultima perioadă.

În 2018, ultimul an fiscal declarat, Cristina Țopescu a terminat pe minus, spre deosebire de anul 2015, când profitul net a fost 151.539 de lei.

Firma sa, La Fix Media Production SRL, a terminat anul fiscal cu pierderi in valoare de 12.937 de lei.

Vezi și :

Cutremur la vârful scenei politice! Ludovic Orban, ‘împins pe scări’! Klaus Iohannis ar fi bătut palma pentru un nou prim-ministru

Polițiștii se reped la Marcel Vela: Procedează precum Carmen Dan! Operațiune demarată în week-end

EXCLUSIV Blat între PSD și PNL? Cabinetul Orban își asumă secretizarea făcută de Guvernul PSD! Șefii din Poliție își ascundeau salariul și în ‘era Dăncilă’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare