sursa foto:  economedia.ro

Bulgaria și Grecia sunt deja istorie! Românii nu se uită la bani atunci când își aleg destinațiile de vacanță pentru 2024! Iată topul noilor preferințe!

Potrivit unor date ale unei agenții de turism, românii se gândesc, chiar dacă abia a început anul 2024, pe lângă planurile pe care doresc să le pună în practică, la destinațiile turistice pe care să le viziteze în perioada concediilor sau a vacanțelor. 

 

 

Citește șiFlorin Dumitrescu, blocat de un restaurant din Elveția. Fostul jurat Chefi la cuțite: „Nu-mi cer scuze, ați fost nesimțiți”

Printre țările cel mai mult dorite până acum, se numără Italia, Franța, Spania, Germania, Belgia, Portugalia, Țările de Jos. De curând, românii preferă să își cheltuie banii și Emiratele Arabe Unite sau Turcia.

Din clasamentul din anul 2023, cei care doresc să își petreacă timpul liber au exclus din portofoliul de vacanțe țări precum Irlanda sau Austria.

Ce destinații sunt la mare căutare

În fruntea orașelor preferate de români se află Londra, dar și Paris, Milano, Roma, Madrid, Barcelona și Viena. Surpriza negativă și neașteptată este că din acest top a fost eliminată Veneția.

Chiar dacă până acum anumite regiuni de pe glob nu au fost la fel de căutate, acestea încep să fie documentate de cei care își doresc o vacanță mai nefirească, spun specialiștii în turism. Din acest specific de zone fac parte orașe din Albania, Qatar, Serbia sau chiar Vietnam, scrie observatornews.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare