sursa foto:  STB

Călătorii gratuite în București! Avertisment de ultimă oră al STB: Nu există un asemenea card de călătorii

Bucureștenii au parte de o nouă înșelătorie. În mediul online circulă o nouă metodă de fraudă care face deja victime în București. Prin intermediul rețelelor de socializare se promovează un card care ar avea călătorii gratuite și care pot fi utilizate pentru autobuzele Societatea de Transport București.

Compania atrage atenția asupra acestui mesaj fals pentru ca cetățenii din municipiul București să nu cadă în plasa infractorilor. Într-o postare pe o pagină de social media este promovat un mesaj cu referire la serviciul de transport public din București. În imaginea care însoțește postarea cu mesajul fals sunt utilizate elemente de identitate ale STB SA, respectiv autobuzul și cardul activ. Mesajul promovează un card de călătorii care poate fi utilizat pentru călătorii gratuite cu mijloacele de transport STB.

Societatea de Transport București STB SA anunță publicul călător că nu există un asemenea card de călătorii. De asemenea, Societatea de Transport STB S.A. a demarat procedura de raportare a acestui mesaj către Facebook și Poliția Română. Pentru a afla informații corecte, compania de transport are rugămintea să consultați pagina oficială a STB SA pentru a afla condițiile de călătorie cu mijloacele de transport public.

„Atenție! Mesaj fals, promovat pe Facebook
Într-o postare pe o pagină de social media este promovat ÎN MOD FALS un mesaj cu referire la serviciul de transport public din București.
În imaginea care însoțește postarea cu MESAJ FALS sunt utilizate elemente de identitate ale STB SA – respectiv autobuzul, cardul activ. FACEM PRECIZAREA CA ACESTE IMAGINI SUNT UTILIZATE FRAUDULOS, fără acceptul STB SA.
Mesajul promovează “un card de călătorii” care poate fi utilizat pentru “călătorii gratuite” cu mijloacele de transport STB.
Societatea de Transport București STB SA anunță publicul călător ca NU EXISTĂ un asemenea “card de călătorii”, a transmis societatea pe pagina oficială de facebook

STB: Autobuzele liniilor 138 și 178 nu vor mai circula pe Drumul Osiei

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de modernizare a sistemului rutier de pe Drumul Osiei, începând de joi, 08.02.2024, liniile de autobuz 138 și 178 vor funcționa pe trasee modificate. În acest sens, STB anunță că linia 138 va funcționa pe un traseu scurtat între terminalele „Dedeman Ghencea” și „Complex Comercial Militari”, astfel:

– Pe sensul spre „Complex Comercial Militari”: terminal „Dedeman Ghencea”, Str. Brașov, Drumul Taberei (ramura de sud), Str. Romancierilor, Bd. Timișoara, Str. Moinești, Bd. Iuliu Maniu, terminal „Complex Comercial Militari”;
– Pe sensul spre „Dedeman Ghencea”: terminal „Complex Comercial Militari”, Bd. Iuliu Maniu, Str. Moinești, Bd. Timișoara, Str. Romancierilor, Drumul Taberei (ramura de sud), Str. Brașov, terminal „Dedeman Ghencea”.

Pe de altă parte, linia 178 va funcționa pe un traseu scurtat între terminalul „Master” și stația „Sala Palatului”, astfel:

-Pe sensul spre „Sala Palatului”: terminal „Master”, Bd. Iuliu Maniu, Str. Apusului, Bd. Uverturii, Șos. Virtuții, Calea Crângași, Calea Giulești, Șos. Orhideelor, Bd. Dinicu Golescu, Str. Berzei, Str. Știrbei Vodă, Str. Ion Câmpineanu, stația „Sala Palatului”;
-Pe sensul spre „Master”: stația „Sala Palatului”, Intrarea Victor Eftimiu, Str. Ion Brezoianu, Str. Valter Mărăcineanu, Str. Ion Câmpineanu, Str. Luterană, Str. General Constantin Budișteanu, Calea Griviței, Str. Mircea Vulcănescu, Bd. Dinicu Golescu, Șos. Orhideelor, Calea Giulești, Podul Grant, Calea Crângași, Șos. Virtuții, Bd. Uverturii, Str. Apusului, Bd. Iuliu Maniu, terminal „Master”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare