Calificată la Jocurile Olimpice de la Paris, echipa de gimnastică artistică a României nu are bani pentru a participa! Apel la companiile private, pentru a merge la Jocurile Olimpice

După 12 ani, echipa de gimnastică artistică a României a reușit să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris, din anul 2024.

Din păcate însă, fetele nu au bani pentru a se pregăti și pentru a participa la Jocurile Olimpice.

Astfel, Federația Română de Gimnastică (FRG) face apel la companiile din România să doneze 20% din impozitul pe profit, întreagă sumă fiind deductibilă fiscal.

Mesajul FRG:

„După 12 ani, România revine în elita mondială!

Cea mai tânără echipă participantă la campionatele mondiale de gimnastică artistică de la Antwerp a reușit performanța remarcabilă a calificării la Jocurile Olimpice Paris 2024! Alături de fete și de Andrei Muntean, vor continua drumul pentru calificarea olimpică individuală și alți componenți ai echipei de gimnastică artistică masculină!

Sportivii și antrenorii lor au dat dovadă de determinare, pasiune și dorință de autodepășire exemplare, în condiții de pregătire și de recuperare sub nivelul celor al adversarilor lor aflați în elita mondială.

Este un efort colectiv și este timpul ca noi toți să ne unim și să îi susținem pe gimnaștii noștri în călătoria lor către Jocurile Olimpice, Paris, 2024!

Prin mecanismul de 20%, companiile pot contribui la succesul sportivilor români, iar întreaga suma e deductibila fiscal.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare