sursa foto:  www.ansa.it

Camorra, decapitată! ‘Nașa’ Mafiei napoletane a fost arestată!

Puternica organizație mafiotă Camorra a fost „decapitată”. „Nașa” Maria Licciardi a fost arestată la Roma, pe Aeroportul Ciampino.

Licciardi ar fi preluat șefia Mafiei napoletane, alături de alți doi frați ai săi.

Poliţia italiană a arestat o femeie, despre care procurorii spun că ar fi şefa grupării mafiote Camorra din Napoli, relatează DPA şi La Reppublica, citate de Agerpres.

Femeia a fost arestată pe aeroportul Ciampino din Roma. Ea urma să plece în Spania pentru a-şi vizita fiica, au informat duminică mass-media italiene.

Aceasta este suspectată de asociere cu mafia şi extorcări. Ministrul de interne, Luciana Lamorgese, i-a felicitat pe poliţişti pentru arestarea ei.

Femeia, cunoscută ca „a piccerella” în dialectul local („cea mică” ) ar fi condus influentul clan Camorra din Napoli, unde mafia se concentrează pe traficul cu droguri.

Unul dintre fraţii săi trebuia să preia conducerea grupului din zonă în anii 1980, dar el a decedat în închisoare, spune scriitorul şi jurnalistul Roberto Saviano, expert în mafia italiană, conform ziarului Corriere della Sera.

Femeia, astăzi în vârstă de 70 de ani, ar fi preluat rolul de cap al mafiei din Napoli împreună cu alţi doi fraţi ai săi, susţine Saviano, potrivit căruia cei trei erau cunoscuţi pentru măsurile de precauţie şi cruzimea lor.

Potrivit presei italiene, Licciardi este suspectată de mai multe infracţiuni, inclusiv crimă, extorcare şi fraudă. Ea a fost deja condamnată. În 2009 a ieşit din închisoare după ispăşirea unei sentinţe de opt ani privare de libertate.

Vezi și

EXCLUSIV Probleme grave la ministerul condus de Cătălin Drulă (USR-PLUS)! O locomotivă a luat foc pe ruta Budapesta-București

SURSE Marea lovitură pe care USR-PLUS le-o pregătește polițiștilor și militarilor! Țintește desființarea pensiilor de serviciu

DNA închide ochii la angajările fictive făcute de USR-PLUS! Procurorii au clasat cauza, deși au recunoscut angajarea ilegală

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare