sursa foto:  digi24.ro

EXCLUSIV Probleme grave la ministerul condus de Cătălin Drulă (USR-PLUS)! O locomotivă a luat foc pe ruta Budapesta-București

Dezvăluire Bugetul.ro. Probleme mari la CFR Călători, societate aflată sub comanda ministrului Transportilor, Cătălin Drulă (USR-PLUS)! O locomotivă a luat foc pe ruta Budapesta-Curtici-Arad-Timișoara Nord-Craiova-Caracal-București.

Astfel, trenul IR-73, care trebuia să fie în Gara de Nord la ora 23:59, duminică seara, a ajuns în București, după ora 02:00, luni dimineața.

Practic, trenul Budapesta-București a ajuns cu 131 de minute întârziere.

Problemele au apărut în dreptul localității Balota, din județul Mehedinți, unde locomotiva a luat foc, au declarat, pentru Bugetul.ro, angajații CFR Călători.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Ulterior, problemele au fost rezolvate, iar trenul a pornit din loc. Însă, călătorii au ajuns în Capitală cu o întârziere de peste două ore.

Captură foto de pe aplicația „Trenul meu”, unde se vede că trenul a avut o întârziere de 131 de minute, la trecerea fără oprirea Zăvestreni (Videle)

La sfârșitul lunii iulie, după ce un tren plin cu copii a rămas blocat în câmp, s-a cerut demiterea lui Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători, ministrul Drulă s-a opus

La sfârșitul lunii iulie, un tren plin cu copii a rămas blocat în câmp, s-a cerut demiterea lui Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători.

Atunci, întrebat de reporterului Antena 3 de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la acel tren blocat cu 30 de copii, Vizante a răspuns: „Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația”.

Mai mult, Vizante a avut ieșire halucinantă, el cerându-i jurnalistului să găsească el soluții, după ce acei copii au stat 8 ore în câmp.

Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?”, i-a mai spus directorul CFR Călători.

„Deci nu se putea face nimic pentru acei oameni? Au primit apă măcar?”, l-a întrebat apoi jurnalistul Antena 3.

Vor primi când ajung la București!”, a răspuns Ovidiu Vizante.

Jurnalist: „După 8 ore?”.

Ulterior, premierul Florin Cîțu i-a cerut voalat ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, să-l demită pe Ovidiu Vizante.

Atât ministrul Drulă, cât și premierul Dan Barna s-au opus demiterii lui Vizante, directorul instalat chiar de USR-PLUS la șefia CFR Călători.

Principiile pe care funcționez sunt pe bază de profesionalism și eficiență. Actul de management se judecă așezat, la rece, nu după o declarație de moment. Domnul director al CFR Călători și-a prezentat scuze ieri și pentru mine subiectul este încheiat. Dar domnul director are o evaluare de dat, vom face o evaluare pentru toți managerii și vom vedea apoi. Nu sunt rudă cu domnul Vizante”, a spus Drulă, după ce și-a prezentat scuze.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare