sursa foto:  fanatik.ro

Carmen Tănase sare în apărarea celor care refuză vaccinul anti-Covid-19: ‘Fiecare trebuie să aibă dreptul să aleagă pentru sine. Eu așa consider că este normal și democratic’

Actrița Carmen Tănase a declarat că nu vrea să se vaccineze împotriva Covid-19 și atrage atenția că ”Fiecare trebuie să aibă dreptul să aleagă pentru sine”.

Am nişte emoţii groaznice, paralizante aş putea spune. Nu am mai jucat de dinainte de acest lockdown mascat. Câteva luni, nu ştiu. De fapt, am mai jucat acest spectacol pe care îl jucăm mâine, „Totul se transformă”, în care este vorba despre situaţia pe care o traversăm noi acum şi culmea, mai are şi momente comice. Am dat premiera la Focşani, pentru că acolo, rata de infectare era scăzută. Este un spectacol cu compania privată Cortina AG, a lui Gabi Popescu. La Odeon o să joc pe 12 şi 13 iunie, aşa ceva.

Întrebată dacă va fi obligată să urce pe scenă doar vaccinată, actriţa a răspuns:

Nu există aşa ceva. Nu există bază legală pentru asta. Asta nu are cum să se întâmple.

La teatru, doar cei vaccinaţi: „Este imoral”

Cât despre condiţionarea spectatorilor, să participe la spectacole doar dacă sunt vaccinaţi, Carmen Tănase a răspuns:

Nu sunt de acord să fie nimeni să fie condiţionat pe lumea asta, că nu este drept, nu este normal, nu este moral, dar nu depinde de mine, nu eu hotărăsc şi nu eu iau aceste măsuri, după părerea mea, aberante.

Nimeni nu trebuie să fie condiţionat, mai ales în situaţia proprie de sănătate. Fiecare trebuie să aibă dreptul să aleagă pentru sine. Eu aşa consider că este normal, democratic, că tot suntem cu democraţia în gură, toată ziua bună-ziua”, conform Antena3.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare