sursa foto:  fcb

Câștigătorul Exatlon, Vladimir Drăghia, scandal cu jandarmii la Ateneu! Pentru ce a fost amendat acesta

Câștigătorul Exatlon 1, Vladimir Drăghia susține că a fost bruscat de jandarmi,iar hainele i-au fost rupte, în timpul protestului din fața Ateneului Român, în timpul ceremoniei de preluare a președinției Consiliului UE.

Jandarmii,însă, nu sunt de acceași părere cu actorul, aceștia susținând că el a a fost cel agresiv și a fost amendat cu 200 de lei.

„Eram acolo, voiam să traversez, să mă ia nevasta cu maşina, şi (n.r. – jandarmii) m-au luat de mână, m-au tras. Am zis: Domle, trebuie doar să mă ia nevasta cu maşina din stradă. Mi-a spus că nu am voie”, susține Vladimir Drăghia.

Unul dintre jandarmi spune că vedeta i-a înjurat şi i-a lovit. „Eu am început să înjur aşa, de nebun? Aşa îmi vine mie, merg pe stradă şi înjur. Dar credeţi că vă crede cineva când spuneţi asta? Eu mergeam pe stradă. Pe mine o să mă creadă cine vede că mi-aţi rupt asta (haina – n.r.), cine vede că soţia este aici cu copilul. Cu ce vă deranjam? (…) Am spus: Dom’le, sunteţi nebuni? De ce trageţi de mine? (…) Este incredibil!“, a explicat Drăghia, negând că i-ar fi înjurat.

Vezi și:

Vești bune pentru profesori! Ce vor primi aceștia începând cu anul 2019

Scandal-monstru! Polițiștii au făcut public fluturașul de salariu al lui Carmen Dan – Atac devastator la ministrul de Interne

Adevărata lovitură pe care Klaus Iohannis i-o dă Liei Olguța Vasilescu – Motivul real al respingerii ei (analiză)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare