sursa foto:  facebook

Cât costă întreținerea gazonului de pe Național Arena! Primăria Capitalei a făcut anunțul

Primăria Municipiului Bucureşti pune la bătaie peste 46 de milioane de lei pentru servicii de întreţinere a gazonului de la Arena Naţională.

 

 

 

Licitația a fost publicată pe SEAP.

Acordul cadru va avea o durată patru ani şi o valoare totală estimată de 46.468.876 lei.

„Stadionul Arena Naţională găzduieşte la nivel naţional şi internaţional competiţii sportive estimate la o medie de 72 de meciuri anual. În acest sens, suprafaţa gazonată trebuie realizată şi menţinută în standardele impuse, conform recomandărilor FIFA şi UEFA, cât şi a cerinţelor organizatorilor meciurilor de fotbal de pe Stadionul Arena Naţională. Achiziţionarea serviciilor complete şi eficiente, de intervenţii, de materiale specifice terenurilor sportive acoperite cu gazon hibrid pentru uz fotbalistic (seminţe, îngrăşăminte, etc.) precum şi de produse/echipamente/consumabile necesare sistemelor existente în dotarea Arenei Naţionale, au scopul obţinerii şi menţinerii unui covor de iarbă performant şi de calitate optimă, care să corespundă atât cerinţelor tehnice-funcţionale pentru joc cât şi celor de ordin estetic”, prevede anunţul.

Acordul cadru se va încheia cu un singur operator economic, fără reluarea competiţiei. Se vor încheia între 1 – 16 contracte subsecvente pe toată durata acordului cadru.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 70%, perioada necesară schimbării parţiale sau totale a gazonului între două evenimente va avea o pondere de 20%, iar durata de livrare a produselor – 10 %.

Ofertanţii trebuie să facă dovada că au prestat servicii similare în valoare cumulată de 8 milioane de lei, în baza a cel mult şase contracte.

Termen limită pentru primirea ofertelor: 27 octombrie, informează AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare