sursa foto:  bzi.ro

Caz uluitor! Un român va sta DUPĂ GRATII pentru DOAR 72 de lei – cine este el

Un caz uluitor în România zilelor noastre! Un român va sta după gratii pentru doar 72 de lei. Acesta a fost acuzat de evaziune fiscală, iar instanța nu l-a iertat.

Un bărbat din Brăila a fost condamnat la 1 an, 2 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală de 72 de lei. Acesta a închiriat pentru o lună o garsonieră fără a încheia un contract la ANAF, potrivit obiectivbr.ro.

Oamenii legii au fost înștiințați de acest lucru chiar de femeie căreia i-a fost închiriată garsoniera, pentru o lună, în schimbul sumei de 550 de lei. Bărbatul a recunoscut fapta și a achitat la ANAF prejudiciul de 72 de lei cauzat din neplata impozitului pentru profitul obținut, însă acest lucru nu l-a scăpat de pedeapsă.

În aceste circumstanțe, bărbatul s-a ales cu 8 luni de închisoare, la care magistrații au adăugat și o altă sentință primită în trecut, 1 an de închisoare cu suspendare, pentru refuzul sau sustragerea conducătorului auto de la prelevarea de mostre biologice, rezultând astfel condamnarea de 1 an, 2 luni și 10 zile de închisoare cu executare.

Vezi și VĂDUVA rupe tăcerea – FALSURI, abuzuri și MINCIUNI instrumentate de Alexander Adamescu (documente)

Atenție, șoferi! Guvernul și-a dat ACORDUL – pentru ce FAPTĂ vi se poate lua permisul 90 de zile

Robert Turcescu anunță CUTREMUR în presă! Ce importantă publicație ar fi MURIT

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare