sursa foto:  viva.ro

Ce afacere de succes deține Mihaela Rădulescu și ce sume uriașe câștigă

Mihaela Rădulescu este o apariție inedită fără doar și poate și oriunde ar merge lansează teme de dezbatere. Iubită de unii, criticată de alții, fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior și Elan Schwartzenberg este foarte apreciată și din punct de vedere profesional, iar acest lucru se vede dintr-o simplă analiză a sumelor pentru care își oferă serviciile de vedetă TV.

Pe lângă salariul ei de la Pro TV, frumoasa modoveancă deține și o firmă ce se ocupă de difuzarea programelor de televiziune. Până în prezent, firma nu a mers foarte bine, uneori ieșind în pierdere. De când aceasta a revenit în lumea televiziunii, se pare că norocul este de partea ei.

Potrivit Ele.ro, utimele date de la Ministerul de Finante, valabile pentru anul fiscal 2016, arata ca afacerea Mihaelei a facut un profit record pentru ultimii ani, de 206.844 de leil, exact in perioada in care Raduleasca a revenit in televiziune, ca jurat la show-ul de talente. Castigul din 2016 este de 3,5 ori mai mare decat cel din 2015, dar este departe de cel mai bun an al firmei Mihaelei, 2008, cand s-a inregistrat un profit net de 855.538 de lei.

Vezi și O nutriționistă a mâncat doar banane timp de 12 zile. Ce efect a avut asupra organismului său

Cine sunt și cum arată atacatorii de la Londra

Lovitură năucitoare pentru Antene! Pe ce locuri sunt în topul audiențelor și cine se află în primii 10

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare