Marius Tucă 2

sursa foto:  Facebook

Ce restaurant faimos deține gazetarul Marius Tucă în București. Este un brand cunoscut în toată țara

După ce a devenit unul dintre cei mai respectați jurnaliști și moderatori TV din țara noastră, Marius Tucă a decis să se implice și în afaceri. Una dintre cele mai de succes afaceri ale sale este cu siguranță restaurantul Taverna Sârbului. 

Marius Tucă este unul dintre numele grele ale jurnalismului din România, ani la rând acesta prezentând emisiuni TV de mare succes. În ciuda faptului că avea o carieră de invidiat, jurnalistul a decis să se îndrepte și către alte domenii de activitate. Astfel, Marius Tucă a început să se implice tot mai mult în afaceri.

(VEZI ȘI: Restaurantul din București care vinde ciorbă de 500.000 de euro pe an. Secretul unei afaceri de succes din România)

Restaurantul lui Marius Tucă este un reper în materie de gastronomie pentru bucureșteni

Probabil că cea mai de succes afacere a lui Marius Tucă este restaurantul Taverna Sârbului, al cărui co-proprietar a devenit în urmă cu mulți ani. De atunci, jurnalistul și-a demonstrat talentul și în acest domeniu total nou pentru el, transformând restaurantul într-unul dintre locurile favorite ale bucureștenilor.

În plus, pe parcursul anilor, Marius Tucă a mai deschis două locații ale Tavernei Sârbului, una în Sinaia și alta în Drobeta Turnu Severin. Cele trei locații sunt mereu pline, mai ales în perioada în care oamenii sunt liberi, în weekend sau de sărbători. Meniul este unul diversificat și cuprinde tot felul de rețete din arealul slav de la sud de Dunăre. Rețetele sunt unele speciale, adunate din cele mai vechi timpuri și din cele mai îndepărtate ținuturi ale Serbiei.

Câți bani a câștigat jurnalistul în anii de glorie ai carierei sale

În urmă cu ceva timp, Marius Tucă a explicat ce anume l-a determinat să renunțe la televiziune pentru a se apuca de afaceri. Jurnalistul a dezvăluit că avea venituri foarte mari în acea perioadă, dar a renunțat totuși pentru a face ceva cu totul nou.

Totuși, Marius Tucă a recunoscut că jurnalismul este marea sa dragoste, oricând fiind dispus să o ia de la capăt în acest domeniu atât de drag lui.

„Am avut. Dar nu am făcut asta pentru că îmi era bine. Câștigam atât de mult, bănuiesc, nu vreau să exagerez, să nu se supere Andreea pe mine, că salariul Andreei era o glumă față de cât câștigam eu atunci – și ca șef de ziar și ca om care făcea televiziune. Era vorba de bani foarte mulți.

Și atunci au fost foarte multe propuneri de a face televiziune, dar îmi era atât de bine – aveam un show de succes, eram director de ziar, câștigam foarte bine, se născuse Daria…

Și acum e întrebarea clasică… dacă dai timpul înapoi ai schimba? Da, aș schimba. Aș face acea televiziune. Aș lua și un radio, de atunci, să-l fac. Sunt multe lucruri pe care le-aș schimba. Aș face un ziar care să fie al meu. Și astăzi aș face. Cu toate riscurile. Și cu toate discuțiile că s-a terminat presa scrisă. Nu. Este un punct și de la capăt”, a declarat Marius Tucă.

(NU RATA: Restaurantul bogaților din București. Meniul este extravagant și foarte scump, dar clienții continuă să vină de mai bine de un secol)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare