sursa foto:  stiri.tvr.ro

Ce semnificații au dat de fapt britanicii gestului involuntar al lui Iohannis

Gestul făcut de președintele Klaus Iohannis la Consiliul European de la Bruxelles, nu a trecut neobservat. Deși pare a fi unul involuntar, gestul a stârnit numeroase controverse în lumea întreagă. 

În ciuda discuțiilor, președintele nu a făcut niciun comentariu în legătură cu această temă, însă, din filmulețele virale se înțelege intenția sa de a da steagul Marii Britanii într-o parte pentru a comunica mai bine cu jurnaliștii prezenți.

Jurnaliștii britanici se pare că nu au fost de aceeași părere, aceștia fiind foarte duri în reacții: „Faptul că președintele României a mutat steagul Marii Britanii la o conferință de presă a UE rezumă perfect Brexit”, „Un gest meschin”

Internauții britanici au fost mai duri. Potrivit Adevarul.ro, în comentarii, aceștia au glumit că premierul ar trebui să mute drapelul român la următoarea conferință europeană, dar doar dacă îşi dă seama cum arată. Alţii au comentat că o asemenea acţiune meschină şi arogantă din partea preşedintelui român demonstrează de ce britanicii au votat pentru Brexit. Un internaut britanic a glumit că preşedintele român încerca să fure drapelul britanic, iar alţii au lăsat comentarii rasiste şi xenofobe.

Vezi și Stenograme incendiare în cazul Berbeceanu! Cu cât ar urma să fie despăgubit celebrul comisar

Apariție surprinzătoare a Elenei Udrea! Unde a fost „prinsă” fosta deputată

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare