sursa foto:  vegkitchen.com

Ce trebuie să știi despre măslinele din supermarketuri: cum se coc acestea de fapt

Măslinele pe care le găsim în supermarketurile din țara noastră nu sunt sută la sută naturale. Comercianții sunt în stare de orice pentru a vinde măslinele.

Acestea nu numai că au în componență un exces de sare și oțet, dar li se mai adaugă și alți aditivi alimentari. Pentru a înnegri măslinele, producătorii folosesc lactatul feros (E585) şi gluconatul feros (E579), doi stabilizatori care ar trebui să nu depăşească în dieta zilnică cantitatea de 0,8 mg/ kg corp.

Analizele făcute de APC România pe diverse sortimente de măsline au arătat că ele conțin apă, sare de mare, sare, ardei murat, usturoi, ardei roșu, migdale, anșoa, coriandru, ulei de floarea soarelui, boia iute, boia dulce, cimbru, piper macinat, plante aromatice și otet. S-au găsit și 8 tipuri de aditivi alimentari, informează Antena3.ro.

Vezi și Previziune sumbră despre viitorul lui Grindeanu: „În oricare situație…”

Declarația momentului! Ce funcție va ocupa Sorin Grindeanu

Detalii incendiare! Cine este Sorin Grindeanu și pe cine a înșelat în ascensiunea sa politică

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare