Cel mai cunoscut fermier a răbufnit: Ne merităm soarta dacă nu ieșim în stradă, să le spunem lui Ciolacu și lui Iohannis că nu au voie să distrugă mâncarea românilor, să-și bată joc de ferme

Dimitrie Muscă, poate cel mai cunoscut fermier din țara noastră, îi cheamă „la arme” pe ceilalți fermieri din România.

Muscă susține că fermierii sunt în pragul falimentului, astfel că, în opinia sa, aceștia ar trebui să iasă în stradă și să protesteze.

Potrivit lui Muscă, soarta fermierilor români este pusă în pericol de cerealele din Ucraina, intrate pe piața din România.

Ce spune Dimitrie Muscă

„La Guvern ni s-a oferit cafea, apă, după care urmează falimentul. Aș vrea să atrag atenția că de această dată ar trebui să fie nemulțumită toată țara și să iasă în stradă. La ora actuală este foarte târziu.

Avem o problemă; o parte din șefii acestor asociații care ar trebui să lupte pentru fermieri, să sperăm că nu vor socoti aceste lupte doar o trambulină și să ne trezim că, anul viitor, vor fi candidați la nu știu ce parlamentare sau europarlamentare.

Noi, ca fermieri, dacă nu facem nimic, ne merităm soarta. Ne merităm soarta dacă nu ieșim în stradă, să le spunem lui Ciolacu și lui Iohannis că nu au voie să distrugă mâncarea românilor, să-și bată joc de ferme”, a mai precizat Dimitrie Muscă, la Prima News, conform Agro-tv.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare