sursa foto:  ziardearad.ro

Cunoscutul fermier Dimitrie Muscă pune bazele unui adevărat gigant românesc: Cu zeci de magazine, plănuiește extinderea în Capitală

Dimitrie Muscă, cunoscutul fermier care a îndemnat la boicotarea companiilor austriece de pe piața locală, după ce Austria lui Nehammer s-a opus aderării României la Schengen, pune bazele unui adevărat gigant românesc.

Dimitrie Muscă este proprietarul Combinatului Agroindustrial (CAI) Curtici și are propriul lanț de magazine.

Cunoscutul fermier a declarat, pentru Ziarul Financiar, că are 41 de magazine la ora actuală. Mai mult, Dimitrie Muscă susține că unitățile îi merg foarte bine, astfel că plănuiește să-și lărgească aria de desfacere.

El nu exclude extinderea în Capitală.

Ce a declarat Dimitrie Muscă:

Avem 41 de magazine la ora actuală, încă mai deschidem şi lărgim aria de desfacere. Clienţii ne cunosc, în timp le-am câştigat încrederea şi merg foarte bine maga­zinele.

Sunt producător direct şi de multe ori am un adaos mic, pentru că important e să îmi vând marfa. De la cultura de cereale la sectorul de creştere a animalelor la indus­trializare, apoi la transport şi desfacere, chiar dacă câştig doar 50 de bani pe fiecare verigă, îi câştig, nu-i pierd“.

Conform site-ului oficial, CAI Curtici deține magazine în județele Arad, Bihor și Timiș.

Dimitrie Muscă deține unități în localități precum Arad, Timișoara, Lugoj, Salonta, Buziaș și altele.

Societatea Agricolă Combinatul Agroindustrial Curtici a luat fiinţă în anul 1991, prin asocierea liberă a proprietarilor de pământ din oraşul Curtici, pe scheletul fostului CAP – Lumea Nouă. Iniţial s-a pornit cu un număr de 75 membri fondatori şi cu o suprafaţă de 234 ha teren agricol, pentru ca, în prezent, societatea să deţină şi să exploateze o suprafaţă de 5.130 ha teren agricol, aflată în proprietatea a peste 2.500 de membri asociaţi, se precizează pe site-ul oficial.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare