sursa foto:  economiczoom.ro

Un celebru retailer pășește pe un NOU DRUM! Ce mutare va face marți, 23 ianuarie

Unul dintre principalii retaileri din sectorul său pășește pe un nou drum. Acesta va face o mutare interesantă, începând de marți, 23 ianuarie.

Retailerul local de materiale de construcții și grădinărit, Hornbach, își lansează oficial magazinul online în România, de unde clienții pot alege din peste 27.000 de produse. Compania ţinteşte listarea în online a peste 80% din produsele de stoc din magazine până la finalul anului 2018.

Pornind de la ideea „Începe acum proiectele tale și online“, magazinul online poate fi accesat la adresa www.hornbach.ro. Începând cu data de 23 ianuarie, clienții pot alege dintr-o gamă variată de materiale de construcții și produse de grădinărit.

„În contextul schimbărilor tehnologice, valorificarea mediului online ne ajută să fim mai aproape de nevoile clienților noștri. Astfel, deschiderea magazinului online în România a venit ca un pas natural în evoluția business-ului nostru. De acum, persoanele pasionate de proiecte de bricolaj au posibilitatea de a consulta în magazinul nostru online informații detaliate cu privire la proiectele lor și pot face cumpărături ușor, economisind timp“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al HORNBACH România, conform economica.net.

Vezi și Cu ce se ocupă soția agresorului premierului desemnat Viorica Dăncilă – Ea „ȚINE” casa

Lovitură sub centură de la Fifor pentru Mihai Tudose! Fostul premier executat, imaginea făcută franjuri

Răsturnare de situație! Ce funcție deține acum agresorul premierului desemnat, Viorica Dăncilă

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare